Zoeken


Burgemeester neemt boek Gerrie Driessen in ontvangst. PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 05 april 2018 13:39

GROESBEEK -  Gerrie Driessen uit Groesbeek heeft woensdagmiddag 4 april het 1ste exemplaar van zijn nieuwe boek ‘Groesbeekse Heelmeesters en gemeentegeneesheren 1813-1974 een voortdurende bron van zorg’.overhandigt aan burgemeester Mark Slinkman. Naast het boek kregen drie andere betrokkenen van Gerrie Driessen.Het boek....

Foto: Space van Wil.

Het boek: Het boek is een overzicht van de indertijd te Groesbeek praktiserende heelmeesters, gemeentegeneesheren en particuliere huisartsen en vroedvrouwen. En van de toen hier werkzame religieuzen (R.K. zusters en broeders) in de wijkverpleging, de bejaardenzorg en het onderwijs. Over het Hollands en Duits klooster. Het klooster van Bredeweg en van de Horst en de oprichting van sanatorium Dekkerswald in 1913.  Naast het boek voor Burgemeester Slinkman kregen er nog 3 personen een boek omdat ze een band hadden met Gerrie Driessen.


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Podotherapie René Driessen straten/wijkentoernooi bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN a/d RIJN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) organiseert vrijdag-avond 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen a/d Rijn.

Lees meer...