Zoeken


KBO BEEK PAASVIERING PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 01 april 2018 23:00

BEEK - Woensdag 28 maart in hotel `t Spijker was onze jaarlijkse Paasviering, ook deze keer weer was het de Eerwaarde Heer F. Bomers die voorging  in onze viering, geassisteerd door Herman Roelofs, acoliet en Ria Hoogenkamp, lectrice, het zaalkoor de KBO Beek singers ondersteunde de viering muzikaal. Na de viering werd er een consumptie aangeboden, tevens werden er lootjes aangeboden voor de jaarlijkse verloting, Magda, had voor de laatste maal nog meer dan haar uiterste best gedaan om voor SUPER PRIJZEN te zorgen, de Pasen kon niet meer stuk wanneer er met zo`n prijs naar huis werd gegaan. Daarna kwam de speciale Paas broodmaaltijd  ook dit jaar weer voorzien van allerlei heerlijkheden.  Wilt u nu ook de Pasen beginnen met een stichtelijke viering, een heerlijke maaltijd, `n superverloting en volop gezelligheid, dat is bijzonder eenvoudig mogelijk, u wordt voor € 20,= per kalender jaar lid van de KBO Beek en ook u maakt alles mee. Informatie. Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek. Tel. 024 3226377.

Foto’s: © René Hendriks.


 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Dierenambulance Nijmegen e.o. collecteert in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG en DAL -Van 2 tot en met 7 juli wordt er gecollecteerd in de gemeente Berg en Dal. 
De Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) helpt individuele dieren in nood. Zo’n 100 vrijwilligers staan

Lees meer...
 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...