Zoeken


KBO BEEK PAASVIERING PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 01 april 2018 23:00

BEEK - Woensdag 28 maart in hotel `t Spijker was onze jaarlijkse Paasviering, ook deze keer weer was het de Eerwaarde Heer F. Bomers die voorging  in onze viering, geassisteerd door Herman Roelofs, acoliet en Ria Hoogenkamp, lectrice, het zaalkoor de KBO Beek singers ondersteunde de viering muzikaal. Na de viering werd er een consumptie aangeboden, tevens werden er lootjes aangeboden voor de jaarlijkse verloting, Magda, had voor de laatste maal nog meer dan haar uiterste best gedaan om voor SUPER PRIJZEN te zorgen, de Pasen kon niet meer stuk wanneer er met zo`n prijs naar huis werd gegaan. Daarna kwam de speciale Paas broodmaaltijd  ook dit jaar weer voorzien van allerlei heerlijkheden.  Wilt u nu ook de Pasen beginnen met een stichtelijke viering, een heerlijke maaltijd, `n superverloting en volop gezelligheid, dat is bijzonder eenvoudig mogelijk, u wordt voor € 20,= per kalender jaar lid van de KBO Beek en ook u maakt alles mee. Informatie. Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek. Tel. 024 3226377.

Foto’s: © René Hendriks.


 

Flits

Verkeershinder Quackplein en Burgemeester Hustinxstraat

NIJMEGEN - Van 25 juli tot 13 augustus 2018 gaan het Quackplein en de Burgemeester Hustinxstraat op de schop...

Lees meer...
 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Vakantieperiode Beweegtuin Millingen

MILLINGEN a/d RIJN - Van 7 juli tot 19 augustus 2018, de vakantieperiode voor regio Zuid, zijn er op woensdagmiddag en donderdagochtend geen begeleide activiteiten voor senioren in de Beweegtuin.We starten weer op woensdag 22 augustus om 14.30 uur en donderdag 23 augustus om 10.00 uur. Dan staan de enthousiaste coaches weer klaar om samen fijn te bewegen in de buitenlucht.

Wij wensen iedereen een fijne zomer!


 

 
Extra budget voor bestrijding overlast. Toename meldingen over ratten en eikenprocessierups

Omdat de overlast door de eikenprocessierupsen en ratten toeneemt maakt het college extra budget vrij om de overlast te verminderen. In de Voorjaarsnota is €10.000,- budget opgenomen voor het bestrijden van ratten. Voor het bestrijden van de eikenprocessierups wordt nu €10.000,- beschikbaar gesteld...

Eikenprocessierups..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...