Zoeken


Mevrouw Gretha Groothuizen - Kersten uit Ooij 90 jaar PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 31 maart 2018 23:23

Ooij – Zaterdagmiddag 31 maart werd in zaal Vink de 90ste verjaardag gevierd van mevrouw Gretha Groothuizen - Kersten. Een delegatie van het bestuur van de KBO uit Ooij gingen daar op bezoek om haar te feliciteren met deze mijlpaal, waar zij uit handen van 2e secretaris Arnold Wulterkens het Erelidmaatschap van de Katholieke Belangen Organisatie-50+ uitgereikt kreeg met de daarbij horende oorkonde, bestuurslid Mientje Hubbers overhandigde haar een prachtige bos bloemen. Mevrouw Groothuizen was ook jarenlang lid van de KBO - dansgroep  'De Oldestep'. Ook is ze nog regelmatig te vinden bij de Inloop en Ontmoeting in de Polderkamer in dorpshuis De Sprong voor een kopje koffie of deel te nemen aan diverse activiteiten.

Foto’s: © Bert Roodbeen .


 

Flits

Verkeershinder Quackplein en Burgemeester Hustinxstraat

NIJMEGEN - Van 25 juli tot 13 augustus 2018 gaan het Quackplein en de Burgemeester Hustinxstraat op de schop...

Lees meer...
 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Vakantieperiode Beweegtuin Millingen

MILLINGEN a/d RIJN - Van 7 juli tot 19 augustus 2018, de vakantieperiode voor regio Zuid, zijn er op woensdagmiddag en donderdagochtend geen begeleide activiteiten voor senioren in de Beweegtuin.We starten weer op woensdag 22 augustus om 14.30 uur en donderdag 23 augustus om 10.00 uur. Dan staan de enthousiaste coaches weer klaar om samen fijn te bewegen in de buitenlucht.

Wij wensen iedereen een fijne zomer!


 

 
Extra budget voor bestrijding overlast. Toename meldingen over ratten en eikenprocessierups

Omdat de overlast door de eikenprocessierupsen en ratten toeneemt maakt het college extra budget vrij om de overlast te verminderen. In de Voorjaarsnota is €10.000,- budget opgenomen voor het bestrijden van ratten. Voor het bestrijden van de eikenprocessierups wordt nu €10.000,- beschikbaar gesteld...

Eikenprocessierups..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...