Zoeken


KBO Beek bestuur verliest “Olie vrouwtje” in 2019 PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 18 maart 2018 08:00

BEEK -  De jaarvergadering  vrijdag 9 maart jl. van de KBO Beek in de KNA zaal van het Kulturhus in Beek, was goed bezocht, ondanks de afmelding van vele zieken, bij deze, van harte beterschap. De voorzitter verwelkomde de leden en opende de vergadering,  waarna de ingekomen stukken en uitgaande  post werden behandeld. Er werd stilgestaan en een minuut stilte gehouden voor de overledenen van onze vereniging en naasten. Foto’s: © René Hendriks.

De notulen, opgesteld door onze secretaris Ria, werden goedgekeurd, waarna zij een zeer goed jaarverslag voorlas, wederom en jaar waarin veel werd ondernomen en de belangstelling bij onze activiteiten meer dan goed was. Penningmeester, Magda, had alle cijfertjes weer juist behandeld en was gekomen tot een bijzonder jaar wat betreft het  beleid,  er is veel gerealiseerd en alles binnen de begroting gehouden, waarvoor zij veel lof kreeg van de voorzitter en leden..

De kascommissie was zeer tevreden over de stukken Het lidmaatschapschap, en contributie van de sportgroepen worden ook in 2019 niet verhoogd, wat ook een applaus op leverde.

Herman, de nestor van het bestuur, nam na 20 jaar bestuurswerk afscheid. Hij stopt als hoofdbode, blijft wel actief bij het koersbal en de soos. Herman werd door de voorzitter bedankt voor zijn tomeloze inzet en kreeg een muziekbon. De nieuwe bode coördinator werd Hans Schapendonk en is bepaald geen onbekende, Hans is al jaren actief als bode .

Onze penningmeester gaf aan het na tien jaar lidmaatschap en negen jaar als penningmeester welletjes te vinden, zij wilde nog een jaartje blijven om de nieuwe penningmeester Gerard Arts, die onmiddellijk interesse toonde, waarvoor hartelijk dank, in te werken.

De voorzitter was enorm verheugd dat de penningmeester had besloten nog een jaartje mee te blijven doen, samen hebben zij de laatste jaren veel geregeld en voor elkaar gekregen. Er moet dus op zoek worden gegaan naar actieve personen die de activiteiten mede gaat organiseren. Na dat de leden bij waren gekomen, van deze mededelingen, werd er door onze activiteitenclubs een woordje gedaan en beëindigde de rondvraag deze jaarvergadering.

U nog even vertelen dat er ook een ledenadministrateur, Gerard, zitting heeft in het bestuur van de KBO Beek. Ter afsluiting werd er een drankje aangeboden en werd er nagepraat.

Op foto bestuur KBO Beek, vlnr. Gerard van de Pluijm, ledenadministratie, Ria Hoogenkamp, secretaris, Gerard Arts, tweede penningmeester, Magda de Bruijn, penningmeester, Gérard Tesser, voorzitter.

 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Tentoonstelling De Communisten. In Verzet tegen Fascisme en Kapitaal

GROESBEEK - Het communistisch verzet kent een turbulente geschiedenis. De communisten kwamen als eersten in Nederland in verzet tegen het fascisme. Al vroeg in de jaren ’30 deden zij

Lees meer...
 
Helen Liebers in concert...

GROESBEEK - Zaterdag 9 juni geeft de Groesbeekse zangeres Helen Liebers een concert in onze theaterzaal. Helen Liebers heeft.

Lees meer...
 
Vriendinnendag sportpark de Hove SC Millingen

MILLINGEN  a/d RIJN - Zondag 6 mei a.s. is er een speciale Vriendinnendag op sportpark de Hove.bij sc Millingen. Kom gezellig en maak kennis met voetbal. De dames van....

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...