Zoeken


Poldermars WSV Roodborstjes Ooij PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 12 maart 2018 00:00

OOIJ – Zondag 11 maart werd voor de 49ste keer de Poldermars gelopen, een mars door de Ooijpolder en georganiseerd door wandelsportvereniging “De Roodborstjes”  uit Ooij. Zaten ze vorig jaar nog in een stijgende lijn met 1145 wandelaars, dit maal waren er beduidend minder lopers slecht 665 wandelaars melden zich aan bij het startbureau voor de 5, 10, 15, 20 en 30 km. wat de oorzaak is blijft gissen in ieder geval niet de St. Stevensloop zoal In 2016 gedacht werd. Er kon tot 16.30.gefinisht worden. Hopen dat de 50ste jubileum Poldermars op 10 maart 2019 er meer lopers zich aanmelden voor de eerste wandelmars van het seizoen in deze regio.

Foto archief: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...