Zoeken


KNA Arkel te gast bij KNA Beek. PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 12 maart 2018 00:00

BEEK – Bij het voorjaarsconcert van Harmonie KNA Kunst na Arbeid Beek waren naamgenoot muziekvereniging KNA uit Arkel (Zuid Holland) te gast. KNA Arkel speelt in de hoogste afdeling, de Eerste Divisie, en stond o.l.v. Dick Teunissen. Zij opende het concert met ‘Barber of Seville’ en sloot met het zesde nummer ‘Soldaat van Oranje’ haar concert af.  Na een korte pauze speelde de Slagwerkgroep van KNA Beek de Michalmars en als laatste van de vier Schot ritme, dit o.l.v. gaf Gijs Arts. Waarna harmonieorkest KNA Beek o.l.v Leo Zantvoort haar concert begon met als eerste nummer ‘James Bond 007’ na drie nummers werd het concert afgesloten met ‘Copacabana’. Voor de liefhebbers was het wederom een geslaagd concert.

Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...