Zoeken


Thema middag KBO en Mantelzorg Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 02 maart 2018 00:00

Beek - Op donderdag 22 februari was Mantelzorg Berg en Dal onze gast. In hotel ‘t Spijker, werd uitleg gegeven over, waar de naam Mantelzorg Berg en Dal precies voor staat en wat zij voor ons als inwoners van de gemeente Berg en Dal mee kunnen en willen helpen en ondersteunen. Velen van ons zijn of worden ondersteund door een mantelzorger, Ernest Jansen  van Forte Welzijn gaven uitleg over alle mogelijkheden die Mantelzorg Berg en Dal voor u heeft bv. cursussen, workshops, diverse bijeenkomsten maar ook uitstapjes en activiteiten, waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten. Ook werd er uitleg gegeven hoe de zorgtaken verlicht kunnen worden en over praktische vragen zoals over regelingen die van belang kunnen zijn, hulpmiddelen en natuurlijk de administratie en wat er in een persoonlijk gesprek naar voren kan en moet komen. Een kopje koffie of thee en in consumptie in de pauze van Forte Welzijn en de KBO Beek maakte deze educatieve middag ook tot een zeer gezellige middag. Gérard Tesser, voorzitter KBO Beek. Foto’s: © René Hendriks.


 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Dierenambulance Nijmegen e.o. collecteert in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG en DAL -Van 2 tot en met 7 juli wordt er gecollecteerd in de gemeente Berg en Dal. 
De Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) helpt individuele dieren in nood. Zo’n 100 vrijwilligers staan

Lees meer...
 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...