Zoeken


Thema middag KBO en Mantelzorg Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 02 maart 2018 00:00

Beek - Op donderdag 22 februari was Mantelzorg Berg en Dal onze gast. In hotel ‘t Spijker, werd uitleg gegeven over, waar de naam Mantelzorg Berg en Dal precies voor staat en wat zij voor ons als inwoners van de gemeente Berg en Dal mee kunnen en willen helpen en ondersteunen. Velen van ons zijn of worden ondersteund door een mantelzorger, Ernest Jansen  van Forte Welzijn gaven uitleg over alle mogelijkheden die Mantelzorg Berg en Dal voor u heeft bv. cursussen, workshops, diverse bijeenkomsten maar ook uitstapjes en activiteiten, waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten. Ook werd er uitleg gegeven hoe de zorgtaken verlicht kunnen worden en over praktische vragen zoals over regelingen die van belang kunnen zijn, hulpmiddelen en natuurlijk de administratie en wat er in een persoonlijk gesprek naar voren kan en moet komen. Een kopje koffie of thee en in consumptie in de pauze van Forte Welzijn en de KBO Beek maakte deze educatieve middag ook tot een zeer gezellige middag. Gérard Tesser, voorzitter KBO Beek. Foto’s: © René Hendriks.


 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...