Zoeken


Eindelijk ook schaatsen in Ooij PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 28 februari 2018 00:00

Ooij – Na Leuth en Millingen a/d Rijn konden woensdag 28 februari ook hier de schaatsen onder gebonden worden. Op de Eendenvijver achter dorpshuis “De Sprong” werden net na het middaguur om te testen voorzichtig eerst op gelopen, toen dat betrouwbaar bleek kwamen al snel schaatsers op het ijs met of zonder ijshockeystick, enkele van de jongste gebruikte eerst nog even een stoel voor de eerste baantjes schaatsplezier. Het was in ieder geval veiliger als op de oude Waal waar dinsdag al enkele waaghalzen het uitprobeerde.

Foto’s © Bert Roodbeen. 


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Podotherapie René Driessen straten/wijkentoernooi bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN a/d RIJN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) organiseert vrijdag-avond 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen a/d Rijn.

Lees meer...