Zoeken


De lente start in de Waard van Kekerdom PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 25 februari 2018 00:00

Kekerdom - Met buiten een stralende zon en een ijskoude wind, werd zondag 25 februari in een volle maar warme ‘‘Waard van Kekerdom’’ door het  “Hartkoor” het startsein gegeven voor een prachtig lenteachtig voorjaar.

We kunnen niet langer en kijken er al zo lang naar uit, sprak een van hen,  we zijn de waterige wandelingen, de kleumende koolmezen, de bladloze bomen beu. Dit gaat niet langer, daar gaan we wat aan doen, de lente bruist in ons bloed, trilt in onze kelen en suist in onze oren.
De Waard zat dan ook helemaal vol.

Wat mag u verwachten van het Hartkoor: Een gezellige middag vol Nederlandstalige liedjes over hoop, verlangen, en opbloeiende liefdes. En zoals ook de lente weleens nachtvorst kent, zingen we ook over vervlogen dromen, afscheid en andere treurigheid, vaak met een knipoog.
Wat verwacht het Hartkoor van u: we vinden het leuk als u iets kleins mee brengt dat u aan de lente doet denken, een bloem in de knop, een ontluikend takje, een verliefd hart
Zo lokken we met ons allen de nachtegaal naar Kekerdom!
Hartkoor Kekerdom is een vrolijk vrouwenkoor, 21 lentes jong. Ons begeleidende trio bestaat uit Monique Jansen (zij dirigeert ons en jaagt daar de winter mee weg), Kathleen Awater (die met haar accordeon zelfs de tulpen doet groeien ) en Arian Verheij. Zíjn accordeonspel laat onze muzikale harten sneller kloppen.  www.hartkoorkekerdom.nl

Foto’s: © Bert Roodbeen.

 


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Podotherapie René Driessen straten/wijkentoernooi bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN a/d RIJN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) organiseert vrijdag-avond 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen a/d Rijn.

Lees meer...