Zoeken


Bezoek aan oudste inwoner Kekerdom PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 15 februari 2018 00:00

Kekerdom – Het is al een lange traditie dat CV.“De Polderschuupers” op carnavalsmaandag op bezoek gaan bij de oudste inwoner van het dorp, ditmaal gingen op 12 februari enkele bestuursleden samen met prinses Lianne en pages, Claudia en Lynn, jeugdprinses Misgana en haar pages Guusje en Roos op bezoek bij de 84 jarige mevrouw Diet Kersten aan de Jan Arntzstraat, hier werden ze hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Mevrouw Kersten, woont al 60 jaar in Kekerdom en maakt nog graag een praatje, ze is nog fit en goed ter been en gaat dan ook regelmatig met de bus naar haar zoon in Nijmegen, waar ze dan ook gelijk een bezoekje aan de markt brengt. Van prinses Lianne en jeugdprinses Misgana kreeg ze de persoonlijke onderscheiding vergezeld van een mand met gebruiksartikelen. Ze was blij met het bezoek, volgend jaar hoopt ze weer een bezoek van de Polderschuupers mee te mogen maken, na afloop werd mevrouw Kersten bedankt voor de gastvrijheid.  Foto’s: © Gerard Walvoort.


 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Dierenambulance Nijmegen e.o. collecteert in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG en DAL -Van 2 tot en met 7 juli wordt er gecollecteerd in de gemeente Berg en Dal. 
De Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) helpt individuele dieren in nood. Zo’n 100 vrijwilligers staan

Lees meer...
 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...