Zoeken


Pop-Up-Store Enverion duurzaamheidswinkel geopend PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 02 februari 2018 00:00

Beek – Door het openen van één van de vier kluisjes met een code die op de Flyers stond heeft Wethouder Erik Weijers vrijdagmiddag 2 februari de tijdelijke duurzaamheidswinkel (pop-up store) Enverion aan de Schellinhof 7 officiële voor geopend verklaard. De Flyers waren eerder voor de winkel uitgedeeld. Met de gekraakte unieke kluiscode kon een energiebespaarbox gewonnen worden in deze box t.w.v. € 45,-. zit onder meer een ledlamp, een ecosaver nachtlampje en een waterbespaarder. Met ingeleverde Flyers maakt men ook kans op een woning energiescan ter waarde van 350,-. In deze pop-up store Enverion is alle informatie te vinden over energie besparen en verduurzamen en is een initiatief van lokale ondernemers in samenwerking met onder andere de gemeente Berg en Dal. Na Groesbeek en Millingen a/d Rijn is Beek de laatste locatie waar de tijdelijke Pop- up store duurzaamheidswinkel tot en met mei te vinden is. Daarna is er een loket in het gemeentehuis in Groesbeek. Openingstijden Beek zijn: dinsdag en vrijdag van 13.30 tot en met 20.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Meer info op: website Enverion.nl.

Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Ook op FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...
 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Filmvoorstelling gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
KBO Beek bekend in Binnen en Buitenland

Beek - In een column van Thé de Pruus, enkele weken geleden in de Gelderlander, kwam de KBO Beek naar...

Lees meer...
 
KBO Beek activiteiten voor een gezond lichaam 2018

BEEK - Niet alleen het nieuwe jaar is begonnen, ook onze activiteiten draaien weer volop. ..

Lees meer...