Zoeken


Pop-Up-Store Enverion duurzaamheidswinkel geopend PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 02 februari 2018 00:00

Beek – Door het openen van één van de vier kluisjes met een code die op de Flyers stond heeft Wethouder Erik Weijers vrijdagmiddag 2 februari de tijdelijke duurzaamheidswinkel (pop-up store) Enverion aan de Schellinhof 7 officiële voor geopend verklaard. De Flyers waren eerder voor de winkel uitgedeeld. Met de gekraakte unieke kluiscode kon een energiebespaarbox gewonnen worden in deze box t.w.v. € 45,-. zit onder meer een ledlamp, een ecosaver nachtlampje en een waterbespaarder. Met ingeleverde Flyers maakt men ook kans op een woning energiescan ter waarde van 350,-. In deze pop-up store Enverion is alle informatie te vinden over energie besparen en verduurzamen en is een initiatief van lokale ondernemers in samenwerking met onder andere de gemeente Berg en Dal. Na Groesbeek en Millingen a/d Rijn is Beek de laatste locatie waar de tijdelijke Pop- up store duurzaamheidswinkel tot en met mei te vinden is. Daarna is er een loket in het gemeentehuis in Groesbeek. Openingstijden Beek zijn: dinsdag en vrijdag van 13.30 tot en met 20.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Meer info op: website Enverion.nl.

Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Verkeershinder Quackplein en Burgemeester Hustinxstraat

NIJMEGEN - Van 25 juli tot 13 augustus 2018 gaan het Quackplein en de Burgemeester Hustinxstraat op de schop...

Lees meer...
 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Vakantieperiode Beweegtuin Millingen

MILLINGEN a/d RIJN - Van 7 juli tot 19 augustus 2018, de vakantieperiode voor regio Zuid, zijn er op woensdagmiddag en donderdagochtend geen begeleide activiteiten voor senioren in de Beweegtuin.We starten weer op woensdag 22 augustus om 14.30 uur en donderdag 23 augustus om 10.00 uur. Dan staan de enthousiaste coaches weer klaar om samen fijn te bewegen in de buitenlucht.

Wij wensen iedereen een fijne zomer!


 

 
Extra budget voor bestrijding overlast. Toename meldingen over ratten en eikenprocessierups

Omdat de overlast door de eikenprocessierupsen en ratten toeneemt maakt het college extra budget vrij om de overlast te verminderen. In de Voorjaarsnota is €10.000,- budget opgenomen voor het bestrijden van ratten. Voor het bestrijden van de eikenprocessierups wordt nu €10.000,- beschikbaar gesteld...

Eikenprocessierups..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...