Zoeken


Prinsenreceptie Sokkennummers Leuth PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 28 januari 2018 00:00

Leuth - Zondagmiddag 28 januari bood de CV De Sokkenummers prins Fabian en zijn prinses Anne een Prinsen receptie aan in zaal De Vriendenkring die al gauw volliep,met o.a. Carnavals verenigingen uit het (HeLaHo) - het Hoog en Laag  van de gemeente Berg en Dal waren naar Leuth gekomen om het prinsenpaar te feliciteren, evenals vele dorps verenigingen en carnavallisten. Vanuit het naburige Duitse Kranenburg was CV de Krunekroane met Markus “der Treffende” met de complete groep dansmarietjes- die Funkenmariechen aanwezig, zij verzorgde natuurlijk ook een prachtig optreden, evenals prins Ummenie de 58e uit Groesbeek. De wethouders Sylvia Fleuren en Alex ten Westeneind kwamen namens de gemeente de prins en prinses feliciteren en hadden voor alle gemeente prinsen en prinsessen een gemeentelijke carnavalsspeld met een ‘overleveringspakketje’. De prins Bart van de Cavalieren uit Beek krijgt hem op een later tijdstip. DES Dwaas hield samen met feest DJ Mike de stemming er goed in. Aan het eind van de receptie hing oud prins Gert-Jan den Trucker zijn foto op bij de oud-prinsen in de eregalerij.

Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Verkeershinder Quackplein en Burgemeester Hustinxstraat

NIJMEGEN - Van 25 juli tot 13 augustus 2018 gaan het Quackplein en de Burgemeester Hustinxstraat op de schop...

Lees meer...
 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Vakantieperiode Beweegtuin Millingen

MILLINGEN a/d RIJN - Van 7 juli tot 19 augustus 2018, de vakantieperiode voor regio Zuid, zijn er op woensdagmiddag en donderdagochtend geen begeleide activiteiten voor senioren in de Beweegtuin.We starten weer op woensdag 22 augustus om 14.30 uur en donderdag 23 augustus om 10.00 uur. Dan staan de enthousiaste coaches weer klaar om samen fijn te bewegen in de buitenlucht.

Wij wensen iedereen een fijne zomer!


 

 
Extra budget voor bestrijding overlast. Toename meldingen over ratten en eikenprocessierups

Omdat de overlast door de eikenprocessierupsen en ratten toeneemt maakt het college extra budget vrij om de overlast te verminderen. In de Voorjaarsnota is €10.000,- budget opgenomen voor het bestrijden van ratten. Voor het bestrijden van de eikenprocessierups wordt nu €10.000,- beschikbaar gesteld...

Eikenprocessierups..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...