Zoeken


Prinsenreceptie Sokkennummers Leuth PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 28 januari 2018 00:00

Leuth - Zondagmiddag 28 januari bood de CV De Sokkenummers prins Fabian en zijn prinses Anne een Prinsen receptie aan in zaal De Vriendenkring die al gauw volliep,met o.a. Carnavals verenigingen uit het (HeLaHo) - het Hoog en Laag  van de gemeente Berg en Dal waren naar Leuth gekomen om het prinsenpaar te feliciteren, evenals vele dorps verenigingen en carnavallisten. Vanuit het naburige Duitse Kranenburg was CV de Krunekroane met Markus “der Treffende” met de complete groep dansmarietjes- die Funkenmariechen aanwezig, zij verzorgde natuurlijk ook een prachtig optreden, evenals prins Ummenie de 58e uit Groesbeek. De wethouders Sylvia Fleuren en Alex ten Westeneind kwamen namens de gemeente de prins en prinses feliciteren en hadden voor alle gemeente prinsen en prinsessen een gemeentelijke carnavalsspeld met een ‘overleveringspakketje’. De prins Bart van de Cavalieren uit Beek krijgt hem op een later tijdstip. DES Dwaas hield samen met feest DJ Mike de stemming er goed in. Aan het eind van de receptie hing oud prins Gert-Jan den Trucker zijn foto op bij de oud-prinsen in de eregalerij.

Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Ook op FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...
 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Filmvoorstelling gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
KBO Beek bekend in Binnen en Buitenland

Beek - In een column van Thé de Pruus, enkele weken geleden in de Gelderlander, kwam de KBO Beek naar...

Lees meer...
 
KBO Beek activiteiten voor een gezond lichaam 2018

BEEK - Niet alleen het nieuwe jaar is begonnen, ook onze activiteiten draaien weer volop. ..

Lees meer...