Zoeken


KBO Beek activiteiten voor een gezond lichaam 2018 PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 22 januari 2018 00:00

BEEK - Niet alleen het nieuwe jaar is begonnen, ook onze activiteiten draaien weer volop. ..

Onze sportweek begint uiteraard op de maandag, `s morgens wordt er gefietst  iedere week een ander rondje met Mieke en Gerrit Groothuyse. `s Middags is er MBVO, (Meer Bewegen Voor Ouderen) daarna is het DANS JE FIT tijd, beide groepen staan onder de deskundige leiding van Chiquita Zonneveld.

Na de rustdag op dinsdag, zijn er op de woensdagochtend twee activiteiten, de wandelclub loopt haar toertje met Ans ter Huurne en Annie Gielen als uw gids  en in het Kulturhus is onze lijndans groep bezig zich in vorm te houden onder leiding van Ans en Koos Kusters.  In de middag plegen onze koersballers, in het Höfke, de bal de juiste richting te geven, Herman Roelofs en Marti Merkus zorgen er voor dat het geheel soepel verloopt. Er wordt ook gebridged op de woensdagmiddag in het Kulturhus Donderdagmiddag is de KBO Beek clubmiddag met alle mogelijkheden om de geest zijn werk te laten doen met allerlei spellen, Herman Roelofs is uw gastheer.

U ziet de KBO Beek is de super sportieve seniorenvereniging van Beek, een seniorenclub om bij te horen en dat kan natuurlijk, voor 20 euro per kalender bent u ook een van ons en geniet u ook van alle voordelen die de KBO Beek u biedt. Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek. Foto: © René Hendriks.


 

Flits

Ook op FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...
 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Filmvoorstelling gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
KBO Beek bekend in Binnen en Buitenland

Beek - In een column van Thé de Pruus, enkele weken geleden in de Gelderlander, kwam de KBO Beek naar...

Lees meer...
 
KBO Beek activiteiten voor een gezond lichaam 2018

BEEK - Niet alleen het nieuwe jaar is begonnen, ook onze activiteiten draaien weer volop. ..

Lees meer...