Zoeken


Nieuwe prins bij C.V. De Deurzakkers heet Prins Jur den Erste. “De Gedestilleerde”.. PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 22 januari 2018 00:00

OOIJ – Bij C.V. De Deurzakkers werd zaterdagavond 20 januari in dorpshuis De . Sprong Jurriaan Leensen geïnstalleerd als nieuwe Prins. Hij gaat samen met zijn   Hofdames Jolanda en Nicole en Adjudanten Jos en Bram als Prins Jur “De Gedestilleerde”. het komende carnavalseizoen aanvoeren. De installatie werd gedaan door Margaret Reijnen,koningin van schutterij Eendracht Ooij. Hij volgt hiermee  prins Jurgen “de Rijzige Roos” op. Jurriaan is in het dagelijks leven werkzaam bij  Destel een groothandel in gereedchap, hang en sluitwerk en ijzerwaren.

Tijdens een druk bezochte receptie werd door de nieuwe en oude prins de foto van  de laatste prins bij de eregalerij toegevoegd. Alle carnavalsverenigingen uit Het Laag en Hoog waren aanwezig evenals vele dorpsgenoten en dorpsverenigingen. Vanuit de gemeente Berg en dal waren wethouder Sylvia Fleuren en  Alex ten Westenend naar Ooij gekomen om de kersverse prins te feliciteren. Speciaal vanuit het land van Maas en Waal waren uit Lauwe beneden (Leeuwen) de drie jaar oude  carnavals vereniging “Oellebollen” gekomen om praktijk ervaring op te doen.

Foto’s: © Bert Roodbeen


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Vrijdag 18 mei18 Dansavond met Aldorum in de Mallemolen

Lees meer...
 
Verzorging 4 - Daagselopers

De 102e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli 2018Ook dit jaar is he t mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen te laten verzorgen

Lees meer...
 
Dienstregeling zonnetrein Ooijpolder start weer

BEEK - In stilte genieten van de natuur en de restanten van de steenindustrie en andere historische gebouwen  in de Ooijpolder. Het kan weer in een fluisterstille wegtrein op zonne-energie.Vanaf zondag 6 mei  wordt..

Lees meer...
 
Tentoonstelling De Communisten. In Verzet tegen Fascisme en Kapitaal

GROESBEEK - Het communistisch verzet kent een turbulente geschiedenis. De communisten kwamen als eersten in Nederland in verzet tegen het fascisme. Al vroeg in de jaren ’30 deden zij

Lees meer...