Zoeken


Nieuwjaarsbijeenkomst EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 13 januari 2018 00:00

MILLINGEN a/d RIJN - Vrijdagavond 12 januari 2018 zijn tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn/ Kekerdom in Grand Café De Taverne de diploma’s uitgereikt aan de geslaagde cursisten van het EHBO-examen op 13 december 2017 en zijn 6 leden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap. Voorzitter Alex Janssen gaf in zijn Nieuwjaarstoespraak aan dat, als je bereid bent om je jarenlang in te zetten voor de plaatselijke EHBO-vereniging, dit zeker een beloning waard is. De plaatselijke EHBO-vereniging groeit, wordt meer gevraagd, is dus vaker aanwezig op lokale evenementen en het ledental is stijgende. Het is de kleine vereniging afgelopen jaren gelukt om financieel gezond te zijn en te blijven, temeer omdat het als gemeenschapsclub echt niet makkelijk is om het hoofd boven water te houden.

Foto’s: © Hans Driessen.

Van de laatste EHBO-basisopleiding waren 9 (van de 10) cursisten geslaagd, waarvan 7 geslaagden vanavond aanwezig waren en konden het diploma in ontvangst nemen.
Deze geslaagden zijn:Antoinet Vermeulen, Linda Sweben, Antoine Sinderdinck, Janine Vreeman, Jacqueline Dollevoet, Yvonne Bruins-Teunissen en Henk Jeuriëns. 
De geslaagde cursisten Jolanda Spann en Carmen Verstegen waren niet aanwezig. 
Het Bestuur feliciteert de geslaagden van harte met het behalen van het EHBO-diploma.

Van de jubilarissen 2018 waren 2 personen niet aanwezig, zodat 6 jubilarissen werden gehuldigd door de voorzitter met bijbehorend jaarspeldje en een mooi boeketje bloemen.

5 jaar  Johan van Deelen, Jos Driessen, Gerard Mulders.                                                                                                                                  15 jaar  Emmy Driessen-Lörx, Diny Meeuwissen.
40 jaar  Theo Burgers
*  Paul Kuijper (5 jaar) en Marion van Herp (20 jaar) waren helaas verhinderd en
niet aanwezig.

Uit handen van penningmeester Jan van Neck ontving voorzitter Alex Janssen een fles wijn vanwege het onlangs behalen van het Instructeursdiploma Eerste Hulp.
Verenigingslid Wim van Deelen, die die dag jarig was, 76 jaar geworden en aanwezig, werd door de voorzitter extra benoemd en door alle aanwezigen aangenaam verrast met een gezamenlijk gezongen “Lang zal ie Leven”.
Theo Burgers is 40 jaar lid en omdat hij, naast zijn lidmaatschap, veel bestuurswerk heeft verricht en nog doet, ontving Theo een zilveren speld van de landelijke EHBO.
De site www.ehbomillingenkekerdom.nl is door Theo en anderen flink onder handen genomen, veel innovaties zijn aangebracht en de site is gebruiksvriendelijker, actueler en completer geworden. Theo demonstreerde de vele toepassingen en mogelijkheden van
de vernieuwde site. 
Iemand in nood bij u in de buurt, dat kan zomaar gebeuren..!
Wilt u dan kunnen helpen..? Als u geïnteresseerd bent in de nieuwe basisopleiding EHBO of Reanimatie/ AED, neem dan contact op met Alex Janssen, 06-10434247.

Kijk gerust eens op: www.ehbomillingenkekerdom.nl of op Facebook: EHBO Millingen aan de Rijn / Kekerdom. Foto’s: © Hans Driessen

 

Flits

Ook op FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...
 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Filmvoorstelling gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
KBO Beek bekend in Binnen en Buitenland

Beek - In een column van Thé de Pruus, enkele weken geleden in de Gelderlander, kwam de KBO Beek naar...

Lees meer...
 
KBO Beek activiteiten voor een gezond lichaam 2018

BEEK - Niet alleen het nieuwe jaar is begonnen, ook onze activiteiten draaien weer volop. ..

Lees meer...