Zoeken


Geweldig Nieuwjaars inloop Kulturhus Beek PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 08 januari 2018 21:15

BEEK - Zaterdag 6 januari openende drie samenwerkende organisatie, de afdelingen van de KBO Beek, De Zonnebloem en de beheerstichting Kulturhus Beek het jaar 2018 met een spetterende muzikale inloop middag.

Foto’s: © Gerard de Boer.

 

De beheerstichting zorgde zoals altijd voor de koffie en thee, de Zonnebloem en de KBO voor een consumptie en de hapjes op deze muzikale middag, waar gelukwensen aan elkaar gegeven werden , een praatje gemaakt en er natuurlijk heerlijk gedanst werd op de muziek van ons huisorkest “De Spetters”

Ook deze middag was, evenals de anderen, geheel gratis toegankelijk voor alle senioren uit alle kernen van onze gemeente. Aanwezigen die geen lid of donateur waren van de KBO Beek of de Zonnebloem  gaven graag een vrijwillige bijdrage, die weer geheel ten goede komt aan alle seniorenmiddagen. Wilt u nu ook graag lid of donateur worden de  KBO Beek of de Zonnebloem? Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, organisator inloopmiddagen, vertelt u er graag alles over.

 

Flits

Volg ons ook FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Eerste foto expositie Take me to the River in de Bastei

Lees meer...
 
Spelemeien speelt Leukelo


 
EHBO bij kinderen

MILLINGEN a/d RIJN - Heb jij kinderen of pas je wel eens op kinderen? Weet jij wat te doen bij een huis-, tuin- of keukenongelukje van het kind?  Speciaal voor mensen,

Lees meer...
 
Voorverkoop Pronkzitting/buutavond 2018 Mallemolen

GROESBEEK -Zaterdag 13 januari 2018 organiseert De Mallemolen weer een Pronkzitting/Buutavond. Er...

Lees meer...