Zoeken


Dorpsagenda 'Kekerdom vergroent' gepresenteerd PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 07 januari 2018 20:41

Kekerdom - Zondagmiddag 7 januari werd in het Kulturhus de dorpsagenda “'Kekerdom vergroen” gepresenteerd en overhandigd aan burgemeester Mark Slinkman en Wethouder Erik Weijers. De dorpsagenda omvat vier speer punten waar Vitaal Kekerdom zich sterk voor wil maken dit zijn o.a.

*Wonen voor jong en oud.
*Bereikbaar over de weg en digitaal.
*Duurzaam met energie en goederen.
*Aantrekkelijk voor inwoners en recreanten.

Voor de inwoners was dit tevens de gelegenheid om het glas te heffen op het nieuwe jaar bij een warme vuurtje en een barbecue met ander lekkers op het ’t Haonehart. aan de Jan Arntzstraat.

Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...