Zoeken


Nieuwjaarshondenduik Millingen a/d Rijn PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 07 januari 2018 08:42

Millingen a/d Rijn – Voor de 13e keer werd zaterdag 6 januari aan de Rijndijk bij Koffie en Eethuis “De Gelderse Poort” de nieuwjaarshondenduik gehouden waar beheerders Erika Schmidt en Willy Claus weer alles uit de kast hadden getrokken om er voor de D.A.N.Dieren-Ambulance-Nijmegen een succes van te maken, en dat werd het met de rond 46 geregistreerde aanmeldingen.Vanwege de hogere waterstand bij de veerstoep in een ondergelopen uiterwaarden door de honden een duik genomen, hoewel niet alle honden even enthousiast waren. Na afloop stond er voor de honden een lekkere snack klaar en voor de baasjes overheerlijke erwten en Goulashsoep en broodjes worst klaar, dit alles voor een vrijwillige bijdrage voor de Dierenambulance Nijmegen die uiteraard ook nu weer aanwezig waren om indien nodig in actie te komen, wat gelukkig niet nodig was. De uiteindelijke opbrengst was 555.55 Euro, wat 152,55 meer was als vorig jaar, dank zij de inzet van Erika en Willy van Koffie en Eethuis “De Gelderse Poort”

Foto’s: © Bert Roodbeen. 


 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...