Zoeken


Nieuwjaarshondenduik Millingen a/d Rijn PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 07 januari 2018 08:42

Millingen a/d Rijn – Voor de 13e keer werd zaterdag 6 januari aan de Rijndijk bij Koffie en Eethuis “De Gelderse Poort” de nieuwjaarshondenduik gehouden waar beheerders Erika Schmidt en Willy Claus weer alles uit de kast hadden getrokken om er voor de D.A.N.Dieren-Ambulance-Nijmegen een succes van te maken, en dat werd het met de rond 46 geregistreerde aanmeldingen.Vanwege de hogere waterstand bij de veerstoep in een ondergelopen uiterwaarden door de honden een duik genomen, hoewel niet alle honden even enthousiast waren. Na afloop stond er voor de honden een lekkere snack klaar en voor de baasjes overheerlijke erwten en Goulashsoep en broodjes worst klaar, dit alles voor een vrijwillige bijdrage voor de Dierenambulance Nijmegen die uiteraard ook nu weer aanwezig waren om indien nodig in actie te komen, wat gelukkig niet nodig was. De uiteindelijke opbrengst was 555.55 Euro, wat 152,55 meer was als vorig jaar, dank zij de inzet van Erika en Willy van Koffie en Eethuis “De Gelderse Poort”

Foto’s: © Bert Roodbeen. 


 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Dierenambulance Nijmegen e.o. collecteert in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG en DAL -Van 2 tot en met 7 juli wordt er gecollecteerd in de gemeente Berg en Dal. 
De Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) helpt individuele dieren in nood. Zo’n 100 vrijwilligers staan

Lees meer...
 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...