Zoeken


Omroep Berg en Dal huldigt medewerkers PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 03 januari 2018 18:41

GROESBEEK -. Dinsdagmiddag 2 januari zijn tijdens de Nieuwjaarsinstuif in het Theatercafé van de Mallemolen door het bestuur van omroep Berg en Dal enkele medewerkers in het zonnetje gezet, dit waren Ed Abbenhuis en Theo Rensen voor 25 jaar bezielende inzet als vrijwilligers voor de omroep. Peter en Miep Cillissen  werden bedankt voor hun jarenlange tomeloze inzet voor de omroep, beiden hadden eerder aangegeven te willen stoppen na 50 en 25 jaar zeer actief te zijn geweest voor de omroep, Peter en Miep komen op de Eretribune voor grote verdiensten van de omroep. Alle vier de medewerkers kregen naast een oorkonde ook een prachtig bouquet bloemen overhandigd. Vooraf gaf voorzitter Jan Verbeet een korte uiteenzetting over de status van de omroep. ook was hij verheugd dat er twee bestuursleden waren toegetreden aan de bestuurstafel. Dit zijn Jack Reuvers en James Hendriks. Bij het huiswaarts keren van de medewerkers kreeg iedereen een verrassingspakket mee. Deze pakketten werden geschonken door de Stichting Vrienden van Omroep Groesbeek, waarvoor onze hartelijke dank. Het werd zeer gewaardeerd door de medewerkers en het bestuur. Er waren ongeveer 60 medewerkers aanwezig Helaas konden enkele medewerkers er niet bij zijn vanwege hun werk. Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Podotherapie René Driessen straten/wijkentoernooi bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN a/d RIJN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) organiseert vrijdag-avond 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen a/d Rijn.

Lees meer...