Zoeken


Omroep Berg en Dal huldigt medewerkers PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 03 januari 2018 18:41

GROESBEEK -. Dinsdagmiddag 2 januari zijn tijdens de Nieuwjaarsinstuif in het Theatercafé van de Mallemolen door het bestuur van omroep Berg en Dal enkele medewerkers in het zonnetje gezet, dit waren Ed Abbenhuis en Theo Rensen voor 25 jaar bezielende inzet als vrijwilligers voor de omroep. Peter en Miep Cillissen  werden bedankt voor hun jarenlange tomeloze inzet voor de omroep, beiden hadden eerder aangegeven te willen stoppen na 50 en 25 jaar zeer actief te zijn geweest voor de omroep, Peter en Miep komen op de Eretribune voor grote verdiensten van de omroep. Alle vier de medewerkers kregen naast een oorkonde ook een prachtig bouquet bloemen overhandigd. Vooraf gaf voorzitter Jan Verbeet een korte uiteenzetting over de status van de omroep. ook was hij verheugd dat er twee bestuursleden waren toegetreden aan de bestuurstafel. Dit zijn Jack Reuvers en James Hendriks. Bij het huiswaarts keren van de medewerkers kreeg iedereen een verrassingspakket mee. Deze pakketten werden geschonken door de Stichting Vrienden van Omroep Groesbeek, waarvoor onze hartelijke dank. Het werd zeer gewaardeerd door de medewerkers en het bestuur. Er waren ongeveer 60 medewerkers aanwezig Helaas konden enkele medewerkers er niet bij zijn vanwege hun werk. Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...