Zoeken


VAM Clinic Football & Friends groot succes PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 27 december 2017 20:48

MILLINGEN a/d RIJN - Maar liefst 35 kinderen, in de leeftijd variërend van 4 t/m 12 jaar, hebben deelgenomen aan de Clinic, die woensdagmiddag 27 december in Sporthal De Duffelt in Millingen georganiseerd werd. Zowel leden als niet-leden van SC Millingen waren, onder toezicht en begeleiding van onze trainers, actief bezig tijdens diverse spelvormen, balactiviteiten en na een korte eetpauze, het voetbaltoernooi. De kinderen vonden het erg leuk en hadden plezier!
In de Voorjaarsvakantie zal er op Sportpark De Hove weer een clinic georganiseerd worden, dus houdt de site en Facebook van SC Millingen in de gaten. Tot dan.!

De organisatie: VAM Clinic Football & Friends van SC Millingen; Imke, Dave, Rik en Daan.

Foto’s: © Hans Driessen.


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Podotherapie René Driessen straten/wijkentoernooi bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN a/d RIJN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) organiseert vrijdag-avond 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen a/d Rijn.

Lees meer...