Zoeken


Nieuwjaarsreceptie gemeente Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 26 december 2017 21:21

De gemeente Berg en Dal kent veel mooie en verrassende plekken. Dit jaar houden we de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Berg en Dal op zo’n bijzondere locatie, het Afrika Museum. U bent op woensdag 3 januari 2018 vanaf 20.00 uur van harte welkom in het Atrium van het Afrika Museum (Postweg 6 te Berg en Dal).

Daar kunnen we elkaar ontmoeten, samen genieten van de World Press tentoonstelling en met elkaar het glas heffen om het nieuwe jaar in te luiden.

Het gemeentebestuur wenst u prettige feestdagen en een voorspoedig 2018 toe!


 

 

 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Podotherapie René Driessen straten/wijkentoernooi bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN a/d RIJN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) organiseert vrijdag-avond 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen a/d Rijn.

Lees meer...