Zoeken


KBO Beek wenst u ook in 2018 een topjaar bij ons PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 20 december 2017 21:05

BEEK - De KBO Beek heeft op woensdag 20 december weer een fantastische Kerstviering  gehad, met Latijnse gezangen en daarna nog een fijn concert van het mannenkoor De Hofbrouwers, als toegift. Er werd, nadat eenieder een consumptie had ontvangen, met volle teugen van genoten door onze leden. Dank ook aan de Eerwaarde Heer F. Bomers, die in de eucharistieviering weer voorging en het jaar afsloot met een innemende preek, assistentie was er van Herman, acoliet en Coby, lectrice.

De middag werd afgesloten met een heerlijke salade en een goed verzorgde broodmaaltijd met toebehoren, zoals de KBO Beek dit al jaren doet in hotel `t Spijker De KBO Beek heeft ook in het afgelopen jaar weer veel complimenten gekregen over de activiteiten die er werden georganiseerd, daardoor hebben zich ook spontaan weer nieuwe leden zich aangesloten bij onze KBO Beek, waarvoor natuurlijk dank. Wilt u het jaar ook goed beginnen, dan kunt u nu voor € 20,= lid of donateur van deze seniorenvereniging uit Beek, de KBO Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, is er ook in 2018 voor informatie. Foto’s: © René Hendriks.


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Podotherapie René Driessen straten/wijkentoernooi bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN a/d RIJN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) organiseert vrijdag-avond 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen a/d Rijn.

Lees meer...