Zoeken


KBO Beek wenst u ook in 2018 een topjaar bij ons PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 20 december 2017 21:05

BEEK - De KBO Beek heeft op woensdag 20 december weer een fantastische Kerstviering  gehad, met Latijnse gezangen en daarna nog een fijn concert van het mannenkoor De Hofbrouwers, als toegift. Er werd, nadat eenieder een consumptie had ontvangen, met volle teugen van genoten door onze leden. Dank ook aan de Eerwaarde Heer F. Bomers, die in de eucharistieviering weer voorging en het jaar afsloot met een innemende preek, assistentie was er van Herman, acoliet en Coby, lectrice.

De middag werd afgesloten met een heerlijke salade en een goed verzorgde broodmaaltijd met toebehoren, zoals de KBO Beek dit al jaren doet in hotel `t Spijker De KBO Beek heeft ook in het afgelopen jaar weer veel complimenten gekregen over de activiteiten die er werden georganiseerd, daardoor hebben zich ook spontaan weer nieuwe leden zich aangesloten bij onze KBO Beek, waarvoor natuurlijk dank. Wilt u het jaar ook goed beginnen, dan kunt u nu voor € 20,= lid of donateur van deze seniorenvereniging uit Beek, de KBO Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, is er ook in 2018 voor informatie. Foto’s: © René Hendriks.


 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...