Zoeken


KBO Beek wenst u ook in 2018 een topjaar bij ons PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 20 december 2017 21:05

BEEK - De KBO Beek heeft op woensdag 20 december weer een fantastische Kerstviering  gehad, met Latijnse gezangen en daarna nog een fijn concert van het mannenkoor De Hofbrouwers, als toegift. Er werd, nadat eenieder een consumptie had ontvangen, met volle teugen van genoten door onze leden. Dank ook aan de Eerwaarde Heer F. Bomers, die in de eucharistieviering weer voorging en het jaar afsloot met een innemende preek, assistentie was er van Herman, acoliet en Coby, lectrice.

De middag werd afgesloten met een heerlijke salade en een goed verzorgde broodmaaltijd met toebehoren, zoals de KBO Beek dit al jaren doet in hotel `t Spijker De KBO Beek heeft ook in het afgelopen jaar weer veel complimenten gekregen over de activiteiten die er werden georganiseerd, daardoor hebben zich ook spontaan weer nieuwe leden zich aangesloten bij onze KBO Beek, waarvoor natuurlijk dank. Wilt u het jaar ook goed beginnen, dan kunt u nu voor € 20,= lid of donateur van deze seniorenvereniging uit Beek, de KBO Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, is er ook in 2018 voor informatie. Foto’s: © René Hendriks.


 

Flits

Volg ons ook FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Eerste foto expositie Take me to the River in de Bastei

Lees meer...
 
Spelemeien speelt Leukelo


 
EHBO bij kinderen

MILLINGEN a/d RIJN - Heb jij kinderen of pas je wel eens op kinderen? Weet jij wat te doen bij een huis-, tuin- of keukenongelukje van het kind?  Speciaal voor mensen,

Lees meer...
 
Voorverkoop Pronkzitting/buutavond 2018 Mallemolen

GROESBEEK -Zaterdag 13 januari 2018 organiseert De Mallemolen weer een Pronkzitting/Buutavond. Er...

Lees meer...