Zoeken


SVO Ooij biljart competitie 2017 afgesloten Tini Huijbers winnaar. PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 22 december 2017 23:52

Ooij - Dinsdagavond  19 december werd in het SVO-clubhuis ’De Kempkes” door leden met partners de SVO- biljart competitie 2017 afgesloten met gezellige avond waarbij  een heerlijk door  Spar Looijschelder verzorgt stamppot buffet op tafel werd gezet, met een overheerlijke toetje. Hellaas heeft  de voorzitter zich wegens ziekte moeten afmelden, maar hij had in Geert Reijnen een prima plaats vervanger gevonden, dit maal had het bestuur de organisatie van deze avond uitbesteed aan 2 leden die een leuke kennis quiz over de Ooij hadden bedacht en het resultaat van de uitslag nog beïnvloed kon worden door punten van het dartbord. VDe deelnemers werden drie groepen gedeeld waarvan de beste  groep allemaal een oorkonde met de eeuwige Ooijse roem  kregen. Er werd een moment stilte gehouden voor overleden leden. En met een presentje mensen bedankt voor hun inzet tijdens de biljartavonden. Hierna werden de winnaars bekend gemaakt van de biljart competitie 2017  van de 33 gespeelde partijen De 3e prijs was voor Wim Vermeulen  met 273.02 punten, de 2e prijs was voor Harry Weijers met 277.06 punten en de 1e prijs ging naar Tini Huijbers met 286.44 punten hij kreeg ook de wisselprijs overhandigd. De vorig jaar ingestelde aanmoedigingsprijs was dit keer niet nodig daar een ieder spirit genoeg had.

Foto’s ©  Bert Roodbeen.


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Podotherapie René Driessen straten/wijkentoernooi bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN a/d RIJN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) organiseert vrijdag-avond 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen a/d Rijn.

Lees meer...