Zoeken


SVO Ooij biljart competitie 2017 afgesloten Tini Huijbers winnaar. PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 22 december 2017 23:52

Ooij - Dinsdagavond  19 december werd in het SVO-clubhuis ’De Kempkes” door leden met partners de SVO- biljart competitie 2017 afgesloten met gezellige avond waarbij  een heerlijk door  Spar Looijschelder verzorgt stamppot buffet op tafel werd gezet, met een overheerlijke toetje. Hellaas heeft  de voorzitter zich wegens ziekte moeten afmelden, maar hij had in Geert Reijnen een prima plaats vervanger gevonden, dit maal had het bestuur de organisatie van deze avond uitbesteed aan 2 leden die een leuke kennis quiz over de Ooij hadden bedacht en het resultaat van de uitslag nog beïnvloed kon worden door punten van het dartbord. VDe deelnemers werden drie groepen gedeeld waarvan de beste  groep allemaal een oorkonde met de eeuwige Ooijse roem  kregen. Er werd een moment stilte gehouden voor overleden leden. En met een presentje mensen bedankt voor hun inzet tijdens de biljartavonden. Hierna werden de winnaars bekend gemaakt van de biljart competitie 2017  van de 33 gespeelde partijen De 3e prijs was voor Wim Vermeulen  met 273.02 punten, de 2e prijs was voor Harry Weijers met 277.06 punten en de 1e prijs ging naar Tini Huijbers met 286.44 punten hij kreeg ook de wisselprijs overhandigd. De vorig jaar ingestelde aanmoedigingsprijs was dit keer niet nodig daar een ieder spirit genoeg had.

Foto’s ©  Bert Roodbeen.


 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...