Zoeken


Kerstmarkten in Groesbeek PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 18 december 2017 22:52

GROESBEEK –  Ook in Groesbeek was er een kerstmarkt zaterdag 16 december werd de twee dagen durende markt door wethouder Erik Weijers geopend. Het is voor het eerst dat de in Park Mariëndaal een kerstmarkt gehouden werd, waar bij diverse kraampjes van alles gekocht en gegeten kon worden, er was  een kettingzaag kunstenaar aanwezig, maar ook de jeugd kon zich op enkele plaatsen uitleven o.a. op luchtkussens / glijbaan een snowboard of schaatsbaan. Ook stonden er kraampjes rond en voor het gemeentehuis. Bij de Kringloopwinkel was ook een kerstmarkt met benefiet optredens door diverse artiesten voor de voedselbank met o.a. Alfred Arts. De activiteiten pot van seniorenwooncomplex Mariëndaal krijgen een bijdrage van de  kerstmarkt op Park Mariendaal.

Foto’s: zondag: © Bert Roodbeen.   Voor foto’s zaterdag De Groesbeek


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Podotherapie René Driessen straten/wijkentoernooi bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN a/d RIJN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) organiseert vrijdag-avond 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen a/d Rijn.

Lees meer...