Zoeken


Kerstmarkten in Groesbeek PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 18 december 2017 22:52

GROESBEEK –  Ook in Groesbeek was er een kerstmarkt zaterdag 16 december werd de twee dagen durende markt door wethouder Erik Weijers geopend. Het is voor het eerst dat de in Park Mariëndaal een kerstmarkt gehouden werd, waar bij diverse kraampjes van alles gekocht en gegeten kon worden, er was  een kettingzaag kunstenaar aanwezig, maar ook de jeugd kon zich op enkele plaatsen uitleven o.a. op luchtkussens / glijbaan een snowboard of schaatsbaan. Ook stonden er kraampjes rond en voor het gemeentehuis. Bij de Kringloopwinkel was ook een kerstmarkt met benefiet optredens door diverse artiesten voor de voedselbank met o.a. Alfred Arts. De activiteiten pot van seniorenwooncomplex Mariëndaal krijgen een bijdrage van de  kerstmarkt op Park Mariendaal.

Foto’s: zondag: © Bert Roodbeen.   Voor foto’s zaterdag De Groesbeek


 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...