Zoeken


KBO Beek Kerstbloemschikken PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 17 december 2017 00:41

BEEK -  Woensdagavond 13 december kwamen de leden van de KBO Beek weer te samen  in hotel `t Spijker, om ook dit jaar weer de Kerst dis iets feestelijks te geven, een traditie die leeft bij leden van de KBO Beek. Ook dit jaar waren de dames van Semper Florens bereid om onze leden te assisteren zodat er met iets naar huis kon worden gegaan, waarvoor dank. De zaal was deze keer weer bijna over vol, de animo stijgt ieder jaar. Ook nu was er eerst koffie en daarna werd er weer flink tegen aan gegaan en stootte men elkaar regelmatig aan, hoe goed het ging. De tijd voor de borrel zo bereikt. Tijdens de borrel werd de laatste hand gelegd aan de stukjes, allemaal even mooi.

Vindt u het ook prettig om iets moois, zelfgemaakt, op de Kersttafel  te plaatsen, lid worden van de KBO Beek is de oplossing en dat kan voor 20 euro een heel kalender jaar lang. De KBO Beek wenst U zalige Kerstdagen en een bijzonder 2018.

Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, geeft u graag informatie.

Foto: René Hendriks.


 

Flits

Volg ons ook FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Eerste foto expositie Take me to the River in de Bastei

Lees meer...
 
Spelemeien speelt Leukelo


 
EHBO bij kinderen

MILLINGEN a/d RIJN - Heb jij kinderen of pas je wel eens op kinderen? Weet jij wat te doen bij een huis-, tuin- of keukenongelukje van het kind?  Speciaal voor mensen,

Lees meer...
 
Voorverkoop Pronkzitting/buutavond 2018 Mallemolen

GROESBEEK -Zaterdag 13 januari 2018 organiseert De Mallemolen weer een Pronkzitting/Buutavond. Er...

Lees meer...