Zoeken


KBO Beek Kerstbloemschikken PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 17 december 2017 00:41

BEEK -  Woensdagavond 13 december kwamen de leden van de KBO Beek weer te samen  in hotel `t Spijker, om ook dit jaar weer de Kerst dis iets feestelijks te geven, een traditie die leeft bij leden van de KBO Beek. Ook dit jaar waren de dames van Semper Florens bereid om onze leden te assisteren zodat er met iets naar huis kon worden gegaan, waarvoor dank. De zaal was deze keer weer bijna over vol, de animo stijgt ieder jaar. Ook nu was er eerst koffie en daarna werd er weer flink tegen aan gegaan en stootte men elkaar regelmatig aan, hoe goed het ging. De tijd voor de borrel zo bereikt. Tijdens de borrel werd de laatste hand gelegd aan de stukjes, allemaal even mooi.

Vindt u het ook prettig om iets moois, zelfgemaakt, op de Kersttafel  te plaatsen, lid worden van de KBO Beek is de oplossing en dat kan voor 20 euro een heel kalender jaar lang. De KBO Beek wenst U zalige Kerstdagen en een bijzonder 2018.

Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, geeft u graag informatie.

Foto: René Hendriks.


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Podotherapie René Driessen straten/wijkentoernooi bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN a/d RIJN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) organiseert vrijdag-avond 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen a/d Rijn.

Lees meer...