Zoeken


KBO Beek Kerstbloemschikken PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 17 december 2017 00:41

BEEK -  Woensdagavond 13 december kwamen de leden van de KBO Beek weer te samen  in hotel `t Spijker, om ook dit jaar weer de Kerst dis iets feestelijks te geven, een traditie die leeft bij leden van de KBO Beek. Ook dit jaar waren de dames van Semper Florens bereid om onze leden te assisteren zodat er met iets naar huis kon worden gegaan, waarvoor dank. De zaal was deze keer weer bijna over vol, de animo stijgt ieder jaar. Ook nu was er eerst koffie en daarna werd er weer flink tegen aan gegaan en stootte men elkaar regelmatig aan, hoe goed het ging. De tijd voor de borrel zo bereikt. Tijdens de borrel werd de laatste hand gelegd aan de stukjes, allemaal even mooi.

Vindt u het ook prettig om iets moois, zelfgemaakt, op de Kersttafel  te plaatsen, lid worden van de KBO Beek is de oplossing en dat kan voor 20 euro een heel kalender jaar lang. De KBO Beek wenst U zalige Kerstdagen en een bijzonder 2018.

Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, geeft u graag informatie.

Foto: René Hendriks.


 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...