Zoeken


35 Jaar Buurtbus Rijk van Nijmegen PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 16 december 2017 18:25

GROESBEEK - Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de Buurtbusvereniging Rijk van Nijmegen is een boekje samen- gesteld over het wel en wee van de buurtbus in de gemeenten Wijchen, Beuningen, Heumen en Berg en Dal.  Vrijdag 15 december werd in het gemeentehuis het  eerste exemplaar uitgereikt aan een Juul van Hout directeur van vervoerbedrijf Hermes./BRENG, ook de samensteller van het historisch boekje, Gérard Willemsen kreeg een exemplaar vergezeld van een bos bloemen. Hierbij …

Foto’s: © Bert Roodbeen.

 

waren het voltallige bestuur van de Buurtbusvereniging, ereleden, Herman Gerrits en Annie van Haren (30 jr) vrijwilligers lijncoördinatoren, collega buurtbusverenigingen, vertegenwoordigers van de deelnemende gemeenten uit het vervoersgebied van Hermes/Breng in Gelderland. aanwezig.

Stond de teller in november 2013 op 50.000 passagiers, nu zal dat de 70.000 halen, en als het zo doorgaat naar de 1 miljoen aan het eind van de concessie periode.

De in november 1981 opgerichte Buurtbusvereniging Rijk van Nijmegen verzorgt met 115 vrijwilligers met 9-persoonsbusjes op 5 lijnen volgens dienstregeling – van maandag t/m vrijdag gedurende de daguren openbaar vervoer in de gemeenten Wijchen, Beuningen, Heumen en Berg en Dal op de volgende lijnen:

561:        Wijchen – Malden v.v.

562:        Malden – Berg en Dal – Beek(Ubbergen) v.v..

563:        Wijchen – Bergharen – Batenburg v.v.

564:        Groesbeek – Station Molenhoek v.v.

565:        Wijchen – Beuningen v.v.


 

Flits

Volg ons ook FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Eerste foto expositie Take me to the River in de Bastei

Lees meer...
 
Spelemeien speelt Leukelo


 
EHBO bij kinderen

MILLINGEN a/d RIJN - Heb jij kinderen of pas je wel eens op kinderen? Weet jij wat te doen bij een huis-, tuin- of keukenongelukje van het kind?  Speciaal voor mensen,

Lees meer...
 
Voorverkoop Pronkzitting/buutavond 2018 Mallemolen

GROESBEEK -Zaterdag 13 januari 2018 organiseert De Mallemolen weer een Pronkzitting/Buutavond. Er...

Lees meer...