Zoeken


35 Jaar Buurtbus Rijk van Nijmegen PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 16 december 2017 18:25

GROESBEEK - Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de Buurtbusvereniging Rijk van Nijmegen is een boekje samen- gesteld over het wel en wee van de buurtbus in de gemeenten Wijchen, Beuningen, Heumen en Berg en Dal.  Vrijdag 15 december werd in het gemeentehuis het  eerste exemplaar uitgereikt aan een Juul van Hout directeur van vervoerbedrijf Hermes./BRENG, ook de samensteller van het historisch boekje, Gérard Willemsen kreeg een exemplaar vergezeld van een bos bloemen. Hierbij …

Foto’s: © Bert Roodbeen.

 

waren het voltallige bestuur van de Buurtbusvereniging, ereleden, Herman Gerrits en Annie van Haren (30 jr) vrijwilligers lijncoördinatoren, collega buurtbusverenigingen, vertegenwoordigers van de deelnemende gemeenten uit het vervoersgebied van Hermes/Breng in Gelderland. aanwezig.

Stond de teller in november 2013 op 50.000 passagiers, nu zal dat de 70.000 halen, en als het zo doorgaat naar de 1 miljoen aan het eind van de concessie periode.

De in november 1981 opgerichte Buurtbusvereniging Rijk van Nijmegen verzorgt met 115 vrijwilligers met 9-persoonsbusjes op 5 lijnen volgens dienstregeling – van maandag t/m vrijdag gedurende de daguren openbaar vervoer in de gemeenten Wijchen, Beuningen, Heumen en Berg en Dal op de volgende lijnen:

561:        Wijchen – Malden v.v.

562:        Malden – Berg en Dal – Beek(Ubbergen) v.v..

563:        Wijchen – Bergharen – Batenburg v.v.

564:        Groesbeek – Station Molenhoek v.v.

565:        Wijchen – Beuningen v.v.


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Podotherapie René Driessen straten/wijkentoernooi bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN a/d RIJN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) organiseert vrijdag-avond 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen a/d Rijn.

Lees meer...