Zoeken


Kerstlunch voor Mantelzorgers in Ooij PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 13 december 2017 18:18

OOIJ – Mantelzorg Berg en Dal weet als geen ander dat tijdens de feestmaanden de zorg voor ouders, buren of vrienden gewoon doorgaat. Om de mantelzorgers in Berg en Dal ook tijdens de decembermaand iets aan te kunnen bieden, organiseerde Mantelzorg Berg en Dal op woensdag 13 december het succes van vorig jaar, de speciale kerstlunch in Dorpshuis De Sprong in Ooij. Tussen 12 en 14  uur genoten 54 personen van deze gratis en prima verzorgde lunch.

Foto: Bert Roodbeen. .


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Podotherapie René Driessen straten/wijkentoernooi bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN a/d RIJN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) organiseert vrijdag-avond 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen a/d Rijn.

Lees meer...