Zoeken


Voetbalinstuif in Kerstvakantie SCM PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 10 december 2017 01:19

Foto: Hans Driessen

MILLINGEN a/d RIJN- VAM Football & Friends van SC Millingen organiseert woensdagmiddag 27 december 2017  een Voetbalinstuif in Sporthal De Duffelt in Millingen aan het Gengske 10. Jullie zijn uitgenodigd door VAM Football & Friends om lekker, midden in de Kerstvakantie, onder toezicht en begeleiding van onze trainers, in de Sporthal te komen voetballen.
Wil je graag meedoen:
Leden van SC Millingen en vooral niet-leden, alle jongens en alle meisjes zijn welkom. Neem rustig je vriendje of vriendinnetje mee, is toch leuk.
Het programma is in de middag, tijd volgt via de mail.! Deelname is helemaal gratis, maar wel aanmelden vóór vrijdag 22 december via mail
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Geef hierbij aan, hoe oud je bent en als je voetbalt in welk team je zit. Hopelijk tot dan!

De organisatie: VAM Football & Friends van SC Millingenor) georganiseerd gaan worden. Foto: © Hans Driessen.


 

 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Podotherapie René Driessen straten/wijkentoernooi bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN a/d RIJN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) organiseert vrijdag-avond 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen a/d Rijn.

Lees meer...