Zoeken


Voetbalinstuif in Kerstvakantie SCM PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 10 december 2017 01:19

Foto: Hans Driessen

MILLINGEN a/d RIJN- VAM Football & Friends van SC Millingen organiseert woensdagmiddag 27 december 2017  een Voetbalinstuif in Sporthal De Duffelt in Millingen aan het Gengske 10. Jullie zijn uitgenodigd door VAM Football & Friends om lekker, midden in de Kerstvakantie, onder toezicht en begeleiding van onze trainers, in de Sporthal te komen voetballen.
Wil je graag meedoen:
Leden van SC Millingen en vooral niet-leden, alle jongens en alle meisjes zijn welkom. Neem rustig je vriendje of vriendinnetje mee, is toch leuk.
Het programma is in de middag, tijd volgt via de mail.! Deelname is helemaal gratis, maar wel aanmelden vóór vrijdag 22 december via mail
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Geef hierbij aan, hoe oud je bent en als je voetbalt in welk team je zit. Hopelijk tot dan!

De organisatie: VAM Football & Friends van SC Millingenor) georganiseerd gaan worden. Foto: © Hans Driessen.


 

 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...