Zoeken


Doe mee aan de kinderkerststal van Feest van Licht PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 08 december 2017 00:00

HEILIG LANDSTICHTING - Heb jij altijd al eens mee willen doen als koning, engel of herder aan een levende kerststal? En ben je niet groter dan (ongeveer) 1.40 meter? Dan is..

dit je kans! Feest van Licht, het grote kerstevenement van Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis, opent zaterdag 16 december om 14.00 uur feestelijk zijn deuren met – onder meer – een levende kerststal met alleen kinderen.

En daarvoor hebben we jou hulp nodig. De ‘rollen’ van Jozef en Maria zijn al vergeven, maar in de stal is nog volop ruimte voor koningen, herders en engelen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Jij en je begeleider hebben daarna gratis toegang tot Feest van Licht.

Op Feest van Licht van Licht hoef je je trouwens geen moment te vervelen. Er is voor de kinderen een miniatuurkermis, je kunt lekker knutselen in het kinderatelier, dieren knuffelen in Bethlehem en Romeins schilderen in het Griekse Huis.

Wil je meedoen aan de kinderkerststal en heb je zelf kleding om hieraan mee te doen? Geef dan je naam, leeftijd en wie je zou willen zijn: koning, engel, herder, schaap of een ezel. Mail vóór 14 december 2017 naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Meer informatie over het Feest van Licht: www.feestvanlicht.nl. Foto: Museumpark.


 

Flits

Doe mee aan de kinderkerststal van Feest van Licht

HEILIG LANDSTICHTING - Heb jij altijd al eens mee willen doen als koning, engel of herder aan een levende kerststal? En ben je niet groter dan (ongeveer) 1.40 meter? Dan is..

Lees meer...
 
Oliebollenactie bij SC Millingen

MILLINGEN a/d RIJN - SC Millingen houdt op oudjaarsdag een oliebollenactie,waarbij het bestelde pakket op zondag 31 december oudjaarsdag tussen 10.00 en 14.00 uur thuis worden bezorgd. Er is een keus tussen drie soorten pakketten, namelijk naturel, appel of krenten. Bestellen is eenvoudig en kan tot 24 december via mail: oliebollenactie@scmillingen.nl of eenvoudig via het bestelformulier bij onderstaande link bestellen. Fijne feestdagen allemaal !

Oliebollen bestellen.

Foto: Hans Driessen


 
Internet hosting

 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Beweegtuin Millingen gesloten van 22 december 2017 t/m 7 januari 2018!
Lees meer...
 
Voorverkoop Pronkzitting/buutavond 2018 Mallemolen

GROESBEEK -Zaterdag 13 januari 2018 organiseert De Mallemolen weer een Pronkzitting/Buutavond. Er...

Lees meer...
 
Goed bezochte training ‘Nieuwe Nederlanders en ik’

BEEK - De grote toestroom van vluchtelingen zorgt ervoor dat je in het dagelijkse leven vaker in aanraking komt met nieuwe Nederlanders...

Lees meer...