Zoeken


Bijzondere leerzame thema middag KBO Beek en ZZG PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 23 november 2017 20:41

BEEK - Donderdagmiddag 22 november was er wederom een educatieve thema middag van de KBO Beek en de ZZG in hotel ‘t Spijker. Nadat onze gasten ontvangen waren met een kopje koffie of thee, verwelkomde de voorzitter de aanwezigen en natuurlijk in het bijzonder Hennie Gesthuizen van de ZZG, een graag geziene gast bij de KBO Beek en Anouk Verhulst, arts specialist ouderen  i.o....

Foto’s: © René Hendriks .

Er werd begonnen aan een heel leerzame middag over het ge- en misbruik van alcohol, een middag die volgend jaar een vervolg krijgt vanuit de landelijke KBO-PCOB. De dames vertelden de aanwezigen uitgebreid, dat een teveel aan alcohol diverse aandoeningen zoals vermoeidheid, slapeloosheid, verschillende soorten kanker en hart en vaatziekten, tot gevolg kan hebben.

Tijdens de pauze werd door de KBO Beek een verfrissing aangeboden,waarvan de meeste leden toch een alcoholische versnapering van maakten, waarna er een informatief spel gespeeld werd,  ook kregen de winnaars een kleine attentie mee van de ZZG. De dames werden bedankt voor hun tomeloze inzet bij ons, zo ging een middag, waar veel op te steken viel voor uw gezondheid  ten einde. Wanneer u dit nu leest en u denkt daar had ik het mijne ook wel over willen weten, de KBO Beek heeft u regelmatig thema middagen waar u wat van opsteekt.  Lid, of donateur, van de KBO Beek worden, wij ontvangen u met open armen, tot 1 januari 2019 voor € 30,=. Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, vertelt u er graag alles over. 


 

22-11-2017 Leerzame themami

 

 

ddag KBO Beek en ZZG

 

Flits

Ook op FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...
 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Filmvoorstelling gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
KBO Beek bekend in Binnen en Buitenland

Beek - In een column van Thé de Pruus, enkele weken geleden in de Gelderlander, kwam de KBO Beek naar...

Lees meer...
 
KBO Beek activiteiten voor een gezond lichaam 2018

BEEK - Niet alleen het nieuwe jaar is begonnen, ook onze activiteiten draaien weer volop. ..

Lees meer...