Zoeken


Bijzondere leerzame thema middag KBO Beek en ZZG PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 23 november 2017 20:41

BEEK - Donderdagmiddag 22 november was er wederom een educatieve thema middag van de KBO Beek en de ZZG in hotel ‘t Spijker. Nadat onze gasten ontvangen waren met een kopje koffie of thee, verwelkomde de voorzitter de aanwezigen en natuurlijk in het bijzonder Hennie Gesthuizen van de ZZG, een graag geziene gast bij de KBO Beek en Anouk Verhulst, arts specialist ouderen  i.o....

Foto’s: © René Hendriks .

Er werd begonnen aan een heel leerzame middag over het ge- en misbruik van alcohol, een middag die volgend jaar een vervolg krijgt vanuit de landelijke KBO-PCOB. De dames vertelden de aanwezigen uitgebreid, dat een teveel aan alcohol diverse aandoeningen zoals vermoeidheid, slapeloosheid, verschillende soorten kanker en hart en vaatziekten, tot gevolg kan hebben.

Tijdens de pauze werd door de KBO Beek een verfrissing aangeboden,waarvan de meeste leden toch een alcoholische versnapering van maakten, waarna er een informatief spel gespeeld werd,  ook kregen de winnaars een kleine attentie mee van de ZZG. De dames werden bedankt voor hun tomeloze inzet bij ons, zo ging een middag, waar veel op te steken viel voor uw gezondheid  ten einde. Wanneer u dit nu leest en u denkt daar had ik het mijne ook wel over willen weten, de KBO Beek heeft u regelmatig thema middagen waar u wat van opsteekt.  Lid, of donateur, van de KBO Beek worden, wij ontvangen u met open armen, tot 1 januari 2019 voor € 30,=. Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, vertelt u er graag alles over. 


 

22-11-2017 Leerzame themami

 

 

ddag KBO Beek en ZZG

 

Flits

Verkeershinder Quackplein en Burgemeester Hustinxstraat

NIJMEGEN - Van 25 juli tot 13 augustus 2018 gaan het Quackplein en de Burgemeester Hustinxstraat op de schop...

Lees meer...
 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Vakantieperiode Beweegtuin Millingen

MILLINGEN a/d RIJN - Van 7 juli tot 19 augustus 2018, de vakantieperiode voor regio Zuid, zijn er op woensdagmiddag en donderdagochtend geen begeleide activiteiten voor senioren in de Beweegtuin.We starten weer op woensdag 22 augustus om 14.30 uur en donderdag 23 augustus om 10.00 uur. Dan staan de enthousiaste coaches weer klaar om samen fijn te bewegen in de buitenlucht.

Wij wensen iedereen een fijne zomer!


 

 
Extra budget voor bestrijding overlast. Toename meldingen over ratten en eikenprocessierups

Omdat de overlast door de eikenprocessierupsen en ratten toeneemt maakt het college extra budget vrij om de overlast te verminderen. In de Voorjaarsnota is €10.000,- budget opgenomen voor het bestrijden van ratten. Voor het bestrijden van de eikenprocessierups wordt nu €10.000,- beschikbaar gesteld...

Eikenprocessierups..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...