Zoeken


Nieuwe verwijsborden voor bedrijven binnen de gemeente Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 23 november 2017 09:02

GEMEENTE BERG en DAL-In de gemeente hangen verwijsbordjes in veel verschillende kleuren. Deze wijzen de weg naar bedrijven, attracties en bijvoorbeeld parkeerplaatsen. Nu hebben de bedrijvenbordjes in elk van de voormalige gemeenten een andere kleur. Dat is niet duidelijk. Daarom krijgen ze nu een standaard uiterlijk: groen met wit en zwarte letters.

 

Nieuwe verwijsborden voor bedrijven: In de gemeente hangen verwijsbordjes in veel verschillende kleuren. Deze wijzen de weg naar bedrijven, attracties en bijvoorbeeld parkeerplaatsen. Nu hebben de bedrijvenbordjes in elk van de voormalige gemeenten een andere kleur. Dat is niet duidelijk. Daarom krijgen ze nu een standaard uiterlijk: groen met wit en zwarte letters.

Verwijsbord vervangen of aanvragen: De gemeente benadert alle bedrijven die al verwijsborden hebben om de borden te vervangen. Heeft u een bedrijf en heeft u nog geen verwijsborden? Dan kun u die digitaal aanvragen.

Voorwaarden: Om voor een verwijsbord in aanmerking te komen moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Uw bedrijf moet minimaal zes maanden per jaar geopend zijn
  • Uw bedrijf ligt niet aan de hoofdweg
  • Uw bedrijf heeft een maatschappelijke of recreatieve waarde

Vergoeding:De gemeente wil overal in de gemeente dezelfde verwijsborden voor bedrijven plaatsen. De gemeente geeft bedrijven die in de afgelopen drie jaar hun verwijsborden hebben aangeschaft een vergoeding voor de gemaakte kosten. De vergoeding bedraagt:

Leeftijd bord

Vergoeding %

0-1

100%

1-2

75%

2-3

50%

3 jaar en ouder

0%


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Vrijdag 18 mei18 Dansavond met Aldorum in de Mallemolen

Lees meer...
 
Verzorging 4 - Daagselopers

De 102e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli 2018Ook dit jaar is he t mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen te laten verzorgen

Lees meer...
 
Dienstregeling zonnetrein Ooijpolder start weer

BEEK - In stilte genieten van de natuur en de restanten van de steenindustrie en andere historische gebouwen  in de Ooijpolder. Het kan weer in een fluisterstille wegtrein op zonne-energie.Vanaf zondag 6 mei  wordt..

Lees meer...
 
Tentoonstelling De Communisten. In Verzet tegen Fascisme en Kapitaal

GROESBEEK - Het communistisch verzet kent een turbulente geschiedenis. De communisten kwamen als eersten in Nederland in verzet tegen het fascisme. Al vroeg in de jaren ’30 deden zij

Lees meer...