Zoeken


Weekmarkt Millingen a/d Rijn viert 40-jarig jubileum PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 22 november 2017 20:13


MILLINGEN a/d RIJN - De weekmarkt in Millingen aan de Rijn bestaat op 23 november 40 jaar. Dit jubileum werd op woensdag 22 november gevierd op de nieuwe marktlocatie ‘Het Kastanjeplein’ in Millingen. Om 9.30 uur verricht burgemeester Mark Slinkman de officiële opening waarbij ook de wethouder Alex ten Westeneind aanwezig was. Daarna werden alle marktkooplieden op een leuke manier in het zonnetje gezet: Wallet Brood en Koek, Kaashandel Splithof, Janssen Poelier en Kees Zondag AGF. Ook de vroegere marktmeester uit de gemeente Millingen a/d Rijn Chris Heijmink werd bij het feestje betrokken. Speciale...

Foto’s: © Bert Roodbeen. 

aandacht was er voor Vishandel Van Rijswijk, De familie staat namelijk al 40 jaar op de markt in Millingen! En kregen  daarvoor door de burgemeester een oorkonde overhandigd. Alle inwoners zijn van harte welkom om erbij te zijn en op de feestelijk versierde markt te genieten van koffie, thee en iets lekkers. Zelf zwarte Piet kwam nog even het feestje opluisteren.

Vanaf 15 november is de weekmarkt verhuist naar ‘Het Kastanjeplein’ en staat hier op een mooie zicht locatie in de dorpskern. Marktmeester Stef v/d Poll heeft zich sterk gemaakt voor deze verhuizing om een verdere terugloop tegen te gaan. De markt is voor veel inwoners een wekelijkse ontmoetingsplek. Door de centrale ligging van de markt  worden nog meer bezoekers verwacht. Op de 15e is iedereen ook van harte welkom. Er is een speciaal ingericht terras waar koffie, thee en koek worden geserveerd. Ook is er een rad van fortuin waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

Tijdens de markt op woensdagochtend is het parkeren op ‘Het Kastanjeplein’ niet meer mogelijk. Alleen op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen in de buurt.


 

Flits

Ook op FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...
 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Filmvoorstelling gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
KBO Beek bekend in Binnen en Buitenland

Beek - In een column van Thé de Pruus, enkele weken geleden in de Gelderlander, kwam de KBO Beek naar...

Lees meer...
 
KBO Beek activiteiten voor een gezond lichaam 2018

BEEK - Niet alleen het nieuwe jaar is begonnen, ook onze activiteiten draaien weer volop. ..

Lees meer...