Zoeken


Presentatie Deel 20 Millings Jaarboek PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 16 november 2017 01:22

MILLINGEN a/d RIJN - Het Millings Jaarboek schenkt ook dit jaar weer aandacht aan de verre en recente geschiedenis van Millingen en het leven van Millingenaren. Voor de liefhebbers van het verre verleden gaat Wil Oteman op zoek naar een Millingse Schans ten tijde van de Tachtigjarige Oorlog en de rol die Maarten Schenk van Nydeggen maar ook de stad Nijmegen daar bij speelt. Veel minder ver weg zijn de herinneringen van Martien Spann over zijn geboortegrond, de Bloedakker. Herkenbare herinneringen, zeker voor de wat ouderen onder ons...

Alphons Klomberg vertelt over het leven van zijn oom, Pater Henk Klomberg, terwijl Bas van der Hoeven Millings trots, de Henri Dunant voor het voetlicht brengt. Meer dan 192 pagina’s vol met verhalen en foto’s over Gert Hagelslag, Brans Lem, de firma Haukes en een kattebelletje van Leo Hanssen. En nog veel meer.

De presentatie van deel 20 van het Millings Jaarboek vindt plaats op 18 november a.s. bij Koffie- en Eethuis de Gelderse Poort te Millingen aan de Rijn. Inloop is vanaf 14.30. Om 15.00 uur start het officiële deel dat ongeveer een uur duurt. Het Jaarboek kost 17,50 en is na de presentatie ook te koop bij de Primera en Multimate in Millingen aan de Rijn.

Ook dit jaar is er na afloop een 3-gangen buffet. U kunt zich nog steeds opgeven bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De kosten bedragen 17,50 en moeten ter plekke worden afgerekend met de Gelderse Poort.


 

 

Flits

Volg ons ook FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Eerste foto expositie Take me to the River in de Bastei

Lees meer...
 
Spelemeien speelt Leukelo


 
EHBO bij kinderen

MILLINGEN a/d RIJN - Heb jij kinderen of pas je wel eens op kinderen? Weet jij wat te doen bij een huis-, tuin- of keukenongelukje van het kind?  Speciaal voor mensen,

Lees meer...
 
Voorverkoop Pronkzitting/buutavond 2018 Mallemolen

GROESBEEK -Zaterdag 13 januari 2018 organiseert De Mallemolen weer een Pronkzitting/Buutavond. Er...

Lees meer...