Zoeken


Presentatie Deel 20 Millings Jaarboek PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 16 november 2017 01:22

MILLINGEN a/d RIJN - Het Millings Jaarboek schenkt ook dit jaar weer aandacht aan de verre en recente geschiedenis van Millingen en het leven van Millingenaren. Voor de liefhebbers van het verre verleden gaat Wil Oteman op zoek naar een Millingse Schans ten tijde van de Tachtigjarige Oorlog en de rol die Maarten Schenk van Nydeggen maar ook de stad Nijmegen daar bij speelt. Veel minder ver weg zijn de herinneringen van Martien Spann over zijn geboortegrond, de Bloedakker. Herkenbare herinneringen, zeker voor de wat ouderen onder ons...

Alphons Klomberg vertelt over het leven van zijn oom, Pater Henk Klomberg, terwijl Bas van der Hoeven Millings trots, de Henri Dunant voor het voetlicht brengt. Meer dan 192 pagina’s vol met verhalen en foto’s over Gert Hagelslag, Brans Lem, de firma Haukes en een kattebelletje van Leo Hanssen. En nog veel meer.

De presentatie van deel 20 van het Millings Jaarboek vindt plaats op 18 november a.s. bij Koffie- en Eethuis de Gelderse Poort te Millingen aan de Rijn. Inloop is vanaf 14.30. Om 15.00 uur start het officiële deel dat ongeveer een uur duurt. Het Jaarboek kost 17,50 en is na de presentatie ook te koop bij de Primera en Multimate in Millingen aan de Rijn.

Ook dit jaar is er na afloop een 3-gangen buffet. U kunt zich nog steeds opgeven bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De kosten bedragen 17,50 en moeten ter plekke worden afgerekend met de Gelderse Poort.


 

 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Dierenambulance Nijmegen e.o. collecteert in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG en DAL -Van 2 tot en met 7 juli wordt er gecollecteerd in de gemeente Berg en Dal. 
De Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) helpt individuele dieren in nood. Zo’n 100 vrijwilligers staan

Lees meer...
 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...