Zoeken


Ooijs Ommetje de loop van de Ooij PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 14 november 2017 12:18

OOIJ -  Voor de 12e keer werd zondag 12 november het Ooijs Ommetje gelopen (voorheen Bastenrun).Voor de start was er lichte regen maar tijdens de loop waren de omstandigheden goed. Bij de Kidsloop deden 51 kinderen mee, ruim 30 minder als vorig jaar ondanks de clinics die op schoolgehouden waren. Wederom werd bij de heren op de 10 km Jay Sauer de winnaar met een tijd van34:30. Op de 5 km werd dit Joost van Wijngaarden met een tijd van 17:16. De 10 km voor vrouwen werd gewonnen door Muriëlle Ferraye met een tijd van 41:35. Rosalien van Erp werd met een tijd van 21:34 winnares op de 5 km. Herman Lindhout met nr  40 was  winnaar van de Run2Day cadeaubon ter waarde van  € 125,- Voor uitslagen kijk op www.uitslagen.nl.

Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...