Zoeken


POP-UP Museum geopend in Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 14 november 2017 09:38

Berg en Dal – Zaterdag 11 november werd in het dorpshuis Kerstendal het POP- UP museum geopend, dit viel samen met de receptie en viering van het 40 jarig jubileum van Stichting Monument en Landschap Berg en Dal. Op initiatief van de Stichting om de kunstverzameling van de gemeente Berg en Dal aan de inwoners te laten te laten zien, Er werden stukken getoond uit de kelders van het gemeentehuis van de drie voormalige gemeente Groesbeek. Milingen a/d Rijn en Ubbergen. Enkele waren nog nooit openbaar getoond.  Met een film/dia presentatie kan men de veranderingen zien binnen alle dorpskernen. Op een groot TV scherm werden 50 ingestuurde foto’s getoond.  De tentoonstelling kan ook nog bezocht worden van 18 en 19 november in  het gebouw van fanfare St. Cecilia in Millingen en het laatste weekend van 25 en 26 november in het Nederlands Wijnbouwcentrum in Groesbeek. Openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur.

Foto’s:© Bert Roodbeen.


 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...