Zoeken


POP-UP Museum geopend in Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 14 november 2017 09:38

Berg en Dal – Zaterdag 11 november werd in het dorpshuis Kerstendal het POP- UP museum geopend, dit viel samen met de receptie en viering van het 40 jarig jubileum van Stichting Monument en Landschap Berg en Dal. Op initiatief van de Stichting om de kunstverzameling van de gemeente Berg en Dal aan de inwoners te laten te laten zien, Er werden stukken getoond uit de kelders van het gemeentehuis van de drie voormalige gemeente Groesbeek. Milingen a/d Rijn en Ubbergen. Enkele waren nog nooit openbaar getoond.  Met een film/dia presentatie kan men de veranderingen zien binnen alle dorpskernen. Op een groot TV scherm werden 50 ingestuurde foto’s getoond.  De tentoonstelling kan ook nog bezocht worden van 18 en 19 november in  het gebouw van fanfare St. Cecilia in Millingen en het laatste weekend van 25 en 26 november in het Nederlands Wijnbouwcentrum in Groesbeek. Openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur.

Foto’s:© Bert Roodbeen.


 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Dierenambulance Nijmegen e.o. collecteert in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG en DAL -Van 2 tot en met 7 juli wordt er gecollecteerd in de gemeente Berg en Dal. 
De Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) helpt individuele dieren in nood. Zo’n 100 vrijwilligers staan

Lees meer...
 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...