Zoeken


CV Sokkenummers Leuth bestaan 55 jaar PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 11 november 2017 15:10

LEUTH – De in 1962 opgerichte canavalsvereniging De Sokkenummers vierde van vrijdag 10 t/m zondag 12 november het 55 jarig bestaan, die  begon met een drukbezocht receptie in De vriendenkring, veel verenigingen, particulieren en carnavals verenigingen uit het Hoog en Laag kwamen de Sokkenummers feliciteren, zelf een collega vereniging uit Ven-Zelderheide waren naar Leuth gekomen om felicitaties over te brengen. Wethouder Alex Ten Westeneind was namens de gemeente Berg en Dal aanwezig. De jeugd dansgarde verzorgde een optreden in hun spiksplinternieuwe pakjes. Enkele geschenken bestonden hoe kan het anders uit ‘Sokjes’. Het jubileum ging zaterdagavond verder met  een feestavond en op zondag “een dag voor en door Leuth” met o.a. een H. Mis, een Brunch en een feestmiddag.

Foto’s: © Bert Roodbeen.
 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...