Zoeken


CV Sokkenummers Leuth bestaan 55 jaar PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 11 november 2017 15:10

LEUTH – De in 1962 opgerichte canavalsvereniging De Sokkenummers vierde van vrijdag 10 t/m zondag 12 november het 55 jarig bestaan, die  begon met een drukbezocht receptie in De vriendenkring, veel verenigingen, particulieren en carnavals verenigingen uit het Hoog en Laag kwamen de Sokkenummers feliciteren, zelf een collega vereniging uit Ven-Zelderheide waren naar Leuth gekomen om felicitaties over te brengen. Wethouder Alex Ten Westeneind was namens de gemeente Berg en Dal aanwezig. De jeugd dansgarde verzorgde een optreden in hun spiksplinternieuwe pakjes. Enkele geschenken bestonden hoe kan het anders uit ‘Sokjes’. Het jubileum ging zaterdagavond verder met  een feestavond en op zondag “een dag voor en door Leuth” met o.a. een H. Mis, een Brunch en een feestmiddag.

Foto’s: © Bert Roodbeen.
 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Dierenambulance Nijmegen e.o. collecteert in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG en DAL -Van 2 tot en met 7 juli wordt er gecollecteerd in de gemeente Berg en Dal. 
De Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) helpt individuele dieren in nood. Zo’n 100 vrijwilligers staan

Lees meer...
 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...