Zoeken


Feestelijke avond voor Mantelzorgers Gemeente Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 09 november 2017 03:24

GROESBEEK – Jaarlijks organiseren de vrijwilligers van Mantelzorg Berg en Dal een dag in november om alle mantelzorgers uit de gemeente Gerg en Dal in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun inzet, dit keer was het op woensdag 8 november in de Mallemolen. Het welkoms woord werd gedaan door Frans Jongeneel organisatie en namens de gemeente sprak wethouder Sjaak Thijssen de aanwezigen toe Ronde 130 personen hadden zich opgegeven voor deze feestavond om te genieten van de mooie muziek van De Kèls, die een paar dagen eerder nog het 10 jarig jubileum hadden gevierd, en gelijk hun twee nieuwe Banners konden tonen die ze van de Vrollies hadden gekregen. Het optreden werd afgewisseld met een komische noot van de enige echte Guus Hakvoort, ook aan de inwendige mens was gedacht, met een drankje en hapje.

Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Ook op FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...
 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Filmvoorstelling gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
KBO Beek bekend in Binnen en Buitenland

Beek - In een column van Thé de Pruus, enkele weken geleden in de Gelderlander, kwam de KBO Beek naar...

Lees meer...
 
KBO Beek activiteiten voor een gezond lichaam 2018

BEEK - Niet alleen het nieuwe jaar is begonnen, ook onze activiteiten draaien weer volop. ..

Lees meer...