Zoeken


Digitaal goochelen met woorden in de bieb PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 08 november 2017 00:39

BEEK - In de Bibliotheek van Gelderland –Zuid in het Kulturhus aan de Roerdompstraat 6 G kunnen kinderen van 8 tot 13 jaar op 13 en 20 november digitaal goochelen met woorden. Van 15.30 tot 17.00 uur leer je in de bibliotheek hoe een ambigram in elkaar zit en hoe je hem digitaal tot leven brengt.Wat is een ambigram? Een goede ambigram lijkt wel een goocheltruc, goochelen met woorden. WOW is MOM ondersteboven. Of wat denk je van 'nou' op z’n kop? Of ZON een kwartslag gedraaid? Misschien weet je er zelf ook al eentje? Als je eenmaal bent begonnen, is dit goochelen met woorden verslavend. Start tijdens deze workshop op papier en laat jouw woorden daarna op je laptop vliegen en draaien met de programma's Scratch en Inkscape. Zo kun je je vondsten op een leuke manier online delen. Wiskundige Chris Eggermont laat zien hoe. Zeker zijn van een plaatsje? Koop vooraf een kaartje in de bibliotheek of op www.obgz.nl/agenda-beekubbergen.

Waar: Bibliotheek Beek-Ubbergen Roerdompstraat 6 G Beek. Telefoonnummer 024-3274911. Prijs: € 2,50. Zelf meenemen: laptop.


 

Flits

Volg ons ook FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Eerste foto expositie Take me to the River in de Bastei

Lees meer...
 
Spelemeien speelt Leukelo


 
EHBO bij kinderen

MILLINGEN a/d RIJN - Heb jij kinderen of pas je wel eens op kinderen? Weet jij wat te doen bij een huis-, tuin- of keukenongelukje van het kind?  Speciaal voor mensen,

Lees meer...
 
Voorverkoop Pronkzitting/buutavond 2018 Mallemolen

GROESBEEK -Zaterdag 13 januari 2018 organiseert De Mallemolen weer een Pronkzitting/Buutavond. Er...

Lees meer...