Zoeken


SC Millingen - SV Nijmegen 3 - 2 PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 17 januari 2016 20:45

Millingen a/d Rijn - Op een zonnige, maar steenkoude zondagmiddag 17 januari begon het 1e elftal van SC Millingen aan de 2e seizoenshelft, gadegeslagen door veel toeschouwers waaronder Eendracht-trainer Kovacs en good old Peter van Putten. Op het kunstgrasveld (veld 4), omdat het grasveld door de vele neerslag zompig was geworden.SV Nijmegen op bezoek en totaal geen kopie van de wedstrijd in Nijmegen, Nijmegen zocht de grens op van het toelaatbare en soms ontoelaatbare, moeilijk dat wel. SC Millingen kwam op voorsprong door Sam van der Velden, die een slecht verwerkte corner afrondde. SV Nijmegen kwam 5 minuten later op 1-1 via Angelo Knoop die voorlangs de defensie dribbelde en uithaalde. Na wat irritaties en intimidaties werd de rust met een 1-1 stand bereikt......

Na de rust eenzelfde beeld en geen gezellige voetbalmiddag, toen Maarten Smits in het 16-meter gebied niet correct werd verdedigd en de scheidsrechter een terechte penalty gaf duurde het bijna 5 minuten voordat Maarten de bal in het net schoof 2-1.
SV Nijmegen leek adem te kort te komen en nu was het weer Maarten Smits, die ondanks de Schiphol-vlaggenist van Nijmegen door mocht en de bal breed legde op Joris Weeren, die de 3-1 aantekende.
Maar een hoge vrije trap bracht onrust in onze verdediging en SV Nijmegen scoorde de 3-2. Verder kwam het niet en dat had ook weer allerlei zaken.
Kortom, een ouderwets spelend SV Nijmegen was een zeer onaangename tegenstander vanmiddag, maar ook die is overwonnen. Dat siert de ploeg..!
Complimenten zoals Sjaak Janssen schreef op Facebook: niet laten provoceren maar gewoon door blijven voetballen. SC Millingen is nog steeds ongeslagen en komende zondag wacht Eendracht Mook in hun mooie dorp. Foto’s: © Hans Driessen


 

Flits

Ook op FB


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Internet hosting

 

 


 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Ook filmvoorstelling 25 maart gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
WhatsApp buurtpreventie nu gemeentedekkend

Door de betrokkenheid van de inwoners van de gemeente Berg en Dal is het netwerk van WhatsApp Buurtpreventiegroepen (WABP) nu gemeentedekkend. Dankzij deze groepen is de kans groter dat criminaliteit kan worden voorkomen of opgelost.

Lees meer...
 
Muzieum in een nieuw jasje Ziekerstraat Nijmegen

Nijmegen – Wereld van blinden en slechtzienden nog dichterbij. Op 1 september begint het muZIEum daar aan haar nieuwe toekomst. Bezoekers een ervaring bieden die nog meer tot de verbeelding spreekt. Dat wil het muZIEum bereiken vanuit haar nieuwe pand aan de Ziekerstraat, midden in het centrum van Nijmegen....

Lees meer...
 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...