Zoeken


SC Millingen - SV Nijmegen 3 - 2 PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 17 januari 2016 20:45

Millingen a/d Rijn - Op een zonnige, maar steenkoude zondagmiddag 17 januari begon het 1e elftal van SC Millingen aan de 2e seizoenshelft, gadegeslagen door veel toeschouwers waaronder Eendracht-trainer Kovacs en good old Peter van Putten. Op het kunstgrasveld (veld 4), omdat het grasveld door de vele neerslag zompig was geworden.SV Nijmegen op bezoek en totaal geen kopie van de wedstrijd in Nijmegen, Nijmegen zocht de grens op van het toelaatbare en soms ontoelaatbare, moeilijk dat wel. SC Millingen kwam op voorsprong door Sam van der Velden, die een slecht verwerkte corner afrondde. SV Nijmegen kwam 5 minuten later op 1-1 via Angelo Knoop die voorlangs de defensie dribbelde en uithaalde. Na wat irritaties en intimidaties werd de rust met een 1-1 stand bereikt......

Na de rust eenzelfde beeld en geen gezellige voetbalmiddag, toen Maarten Smits in het 16-meter gebied niet correct werd verdedigd en de scheidsrechter een terechte penalty gaf duurde het bijna 5 minuten voordat Maarten de bal in het net schoof 2-1.
SV Nijmegen leek adem te kort te komen en nu was het weer Maarten Smits, die ondanks de Schiphol-vlaggenist van Nijmegen door mocht en de bal breed legde op Joris Weeren, die de 3-1 aantekende.
Maar een hoge vrije trap bracht onrust in onze verdediging en SV Nijmegen scoorde de 3-2. Verder kwam het niet en dat had ook weer allerlei zaken.
Kortom, een ouderwets spelend SV Nijmegen was een zeer onaangename tegenstander vanmiddag, maar ook die is overwonnen. Dat siert de ploeg..!
Complimenten zoals Sjaak Janssen schreef op Facebook: niet laten provoceren maar gewoon door blijven voetballen. SC Millingen is nog steeds ongeslagen en komende zondag wacht Eendracht Mook in hun mooie dorp. Foto’s: © Hans Driessen


 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Dierenambulance Nijmegen e.o. collecteert in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG en DAL -Van 2 tot en met 7 juli wordt er gecollecteerd in de gemeente Berg en Dal. 
De Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) helpt individuele dieren in nood. Zo’n 100 vrijwilligers staan

Lees meer...
 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...