Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
Omroep Berg en Dal huldigt medewerkers
woensdag 03 januari 2018 18:41

GROESBEEK -. Dinsdagmiddag 2 januari zijn tijdens de Nieuwjaarsinstuif in het Theatercafé van de Mallemolen door het bestuur van omroep Berg en Dal enkele medewerkers in het zonnetje gezet, dit waren Ed Abbenhuis en Theo Rensen voor 25 jaar bezielende inzet als vrijwilligers voor de omroep. Peter en Miep Cillissen  werden bedankt voor hun jarenlange tomeloze inzet voor de omroep, beiden hadden eerder aangegeven te willen stoppen na 50 en 25 jaar zeer actief te zijn geweest voor de omroep, Peter en Miep komen op de Eretribune voor grote verdiensten van de omroep. Alle vier de medewerkers kregen naast een oorkonde ook een prachtig bouquet bloemen overhandigd. Vooraf gaf voorzitter Jan Verbeet een korte uiteenzetting over de status van de omroep. ook was hij verheugd dat er twee bestuursleden waren toegetreden aan de bestuurstafel. Dit zijn Jack Reuvers en James Hendriks. Bij het huiswaarts keren van de medewerkers kreeg iedereen een verrassingspakket mee. Deze pakketten werden geschonken door de Stichting Vrienden van Omroep Groesbeek, waarvoor onze hartelijke dank. Het werd zeer gewaardeerd door de medewerkers en het bestuur. Er waren ongeveer 60 medewerkers aanwezig Helaas konden enkele medewerkers er niet bij zijn vanwege hun werk. Foto’s: © Bert Roodbeen.


 
Toyota dealer Peter Scholten uit Millingen overleden
dinsdag 02 januari 2018 18:52

MILLINGEN a/d RIJN - Vele Millingenaren van alle leeftijden zullen Peter kennen, zowel persoonlijk als zakelijk, Toyota Scholten B.V. Deze markante Millingse persoon is niet meer. Familie, vrienden en bekenden, gecondoleerd. R.I.P. Peter Scholten.!  Maandag 8 januari is de uitvaartmis om 11.30 uur in de H. Sint-Antonius van Paduakerk te Millingen aan de Rijn.

Foto; Pesentatie Millings jaarboek 2017


 
Nieuwjaarsconcert.Fanfare Jubilate Deo
dinsdag 02 januari 2018 00:35

 

 

GROESBEEK/BREDEWEG - Op 13 en 14 januari 2018 geeft Fanfare Jubilate Deo weer haar jaarlijkse Nieuwjaarsconcert. Zoals u van ons gewend bent proberen we hier elk jaar een origineel thema aan te verbinden. Dit is ons dit jaar zeker gelukt. We gaan muziek met schilderkunst combineren. Muziek maakt Kunst We hebben 7 Groesbeekse kunstenaars bereid gevonden om aan ons concert mee te werken. Ans Masseling, Tilly Gerbecks, Wendy Bekers, Jannie Schaapman, Iris Roselie, Ingrid Giesbers en Wilma Verzijl. Terwijl het orkest een muziekstuk ten gehore brengt met in de titel of in de artiestennaam een bepaalde kleur, zullen de kunstenaars live met de betreffende kleur op het canvas aan de slag gaan. Zo ontstaan al gaande weg het concert 7 kunstwerken...

Lees meer...
 
gelukkig nieuwjaar


 
Carbidschieten in Ooij op Speulplek 2017
maandag 01 januari 2018 03:13

Ooij – Ook 2017 werd op oudejaarsmiddag weer door het Ooijse carbid team gebroeders Alwin en Tinus Vernooi, Hans Theunissen en Marcel Vink  met het jaarlijkse carbidschieten het jaar uitgeknald, dit gebeurde achter de Speulplek aan de Ooijsegraaf. Het lukt hen nog steeds om deze door de het Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed (VIE) op de lijst geplaatste traditie voort te zetten, hoewel de regels strenger worden, het team is vol vertrouwen en kijken alweer uit naar december 2018 en zoals het bij een traditie hoort waren er ook nu weer oliebollen en koffie voor de bezoekers verzorgd door Hanny Vernooi en Yvonne Vink.

Foto: © Bert Roodbeen.


 
Koninklijke Onderscheiding voor Annie Lentjes van Raaij bij Switch
zondag 31 december 2017 08:39

MILLINGEN a/d RIJN - Zaterdag 30 december vierde Switch '87 haar 30 jarig jubileum met een aantal sportactiviteiten waarvan voor de 15e maal het Olieballentoernooi, een fototentoonstelling, winterbuffet en een feestavond! Na afloop van het olliebollen  en buffet werd mevrouw Anita  Brandwijk in het zonnetje gezet en werden  mevrouw Lentjes- van Raaij en mevrouw Hendriks Damhuis gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap van Switch, evenals en mevrouw Ellis Visser voor haar 25 jaar lidmaatschap. Alle drie kregen zij de verenigingsspeld op gespeld. Hierna reikte burgemeester Slinkman van de gemeente Berg en Dal  een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw J.G.M. Lentjes van Raaij uit Millingen a/d Rijn en werd zij  benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw Lentjes kreeg deze onderscheiding  omdat zij al vanaf 1974 als vrijwilligster actief bij volleybalvereniging Switch ’87 (voorheen Set Up ’68 en Aksios).- Zij is sinds 1974 trainster van jeugd-,recreanten en het seniorenteams. Ook was zij 5 jaar redacteur van het clubblad en jarenlang voorzitter van de jeugdcommissie, ze was 9 jaar lid van de technische adviescommissie. Sinds 2015 is ze de vertrouwenscontactpersoon van de vereniging. Daarnaast is mevrouw Lentjes sinds 1997 vrijwilliger bij de Millingse Ondernemers Vereniging. Ze was de mede initiator en organisator van het jaarlijkse Amuse Me. In 2014 was ze vrijwilligster bij de braderie ‘Millingen bruist’ (realisatie levensgroot bed ter promotie van de gezamenlijke B&B’s in de omgeving). Sinds 2015 is ze medeoprichtster en bestuurslid van de Stichting Fietsmaatjes Millingen aan de Rijn.

Foto’s: © Bert Roodbeen.


 
VAM Clinic Football & Friends groot succes
woensdag 27 december 2017 20:48

MILLINGEN a/d RIJN - Maar liefst 35 kinderen, in de leeftijd variërend van 4 t/m 12 jaar, hebben deelgenomen aan de Clinic, die woensdagmiddag 27 december in Sporthal De Duffelt in Millingen georganiseerd werd. Zowel leden als niet-leden van SC Millingen waren, onder toezicht en begeleiding van onze trainers, actief bezig tijdens diverse spelvormen, balactiviteiten en na een korte eetpauze, het voetbaltoernooi. De kinderen vonden het erg leuk en hadden plezier!
In de Voorjaarsvakantie zal er op Sportpark De Hove weer een clinic georganiseerd worden, dus houdt de site en Facebook van SC Millingen in de gaten. Tot dan.!

De organisatie: VAM Clinic Football & Friends van SC Millingen; Imke, Dave, Rik en Daan.

Foto’s: © Hans Driessen.


 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Flits

Ook op FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...
 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Filmvoorstelling gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
KBO Beek bekend in Binnen en Buitenland

Beek - In een column van Thé de Pruus, enkele weken geleden in de Gelderlander, kwam de KBO Beek naar...

Lees meer...
 
KBO Beek activiteiten voor een gezond lichaam 2018

BEEK - Niet alleen het nieuwe jaar is begonnen, ook onze activiteiten draaien weer volop. ..

Lees meer...