Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
Spelemeien speelt Leukelo
woensdag 24 januari 2018 00:00


 
Open Dag Werkenrode School op 3 februari
dinsdag 23 januari 2018 00:00

GROESBEEK - Werkenrode School houdt zaterdag 3 februari a.s. een open dag. Werkenrode School biedt voortgezet speciaal onderwijs aan 12–20 jarige leerlingen, die, vanwege hun ondersteuningsbehoefte, niet in staat zijn het regulier voortgezet onderwijs te volgen. De school biedt een breed onderwijsprogramma op verschillende niveaus aan: VMBO (basis, kader en theorie) en onderwijs dat voorbereidt op de arbeidsmarkt en dagbesteding. Er worden deze ochtend meerdere rondleidingen door medewerkers en leerlingen gegeven.  Ontvangst:....

De ontvangst is in de hal van Werkenrode School, op het terrein van Pluryn/Werkenrode, Nijmeegsebaan 9 in Groesbeek. De school is geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Ook onze VMBO-afdeling in het Montessori College, Nijverheidsweg 2A te Groesbeek is deze ochtend geopend.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op Theo Lucassen, trajectbegeleider Werkenrode School,

tel. (024) 675 90 85, E-Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Kijk ook op www.werkenrodeschool.nl


 

 
Nieuwe prins bij C.V. De Deurzakkers heet Prins Jur den Erste. “De Gedestilleerde”..
maandag 22 januari 2018 00:00

OOIJ – Bij C.V. De Deurzakkers werd zaterdagavond 20 januari in dorpshuis De . Sprong Jurriaan Leensen geïnstalleerd als nieuwe Prins. Hij gaat samen met zijn   Hofdames Jolanda en Nicole en Adjudanten Jos en Bram als Prins Jur “De Gedestilleerde”. het komende carnavalseizoen aanvoeren. De installatie werd gedaan door Margaret Reijnen,koningin van schutterij Eendracht Ooij. Hij volgt hiermee  prins Jurgen “de Rijzige Roos” op. Jurriaan is in het dagelijks leven werkzaam bij  Destel een groothandel in gereedchap, hang en sluitwerk en ijzerwaren.

Tijdens een druk bezochte receptie werd door de nieuwe en oude prins de foto van  de laatste prins bij de eregalerij toegevoegd. Alle carnavalsverenigingen uit Het Laag en Hoog waren aanwezig evenals vele dorpsgenoten en dorpsverenigingen. Vanuit de gemeente Berg en dal waren wethouder Sylvia Fleuren en  Alex ten Westenend naar Ooij gekomen om de kersverse prins te feliciteren. Speciaal vanuit het land van Maas en Waal waren uit Lauwe beneden (Leeuwen) de drie jaar oude  carnavals vereniging “Oellebollen” gekomen om praktijk ervaring op te doen.

Foto’s: © Bert Roodbeen


 
Spinning-Sensation met Team Ooijpolder
maandag 22 januari 2018 00:00

GROESBEEK – Zondag 21 januari organiseerde Team Ooijpolder voor de zevende keer een “Spinning-Sensation” voor het KWFKankerbestrijding/Stichting Alpe d’HuZes, het was voor de tweede keer dat dit in Groesbeek bij Total Spirit Sport & Welness aan de Cranenburgsestraat werd gedaan, de vorig waren in Ooij bij Morgen Fit. Er werd door de 160 deelnemers in vier blokken van een uur gefietst, onder hen namen in het laatste blok de wethouders Erik Weijers Alex ten Westeneind deel.De blokken werden door zes coaches begeleid, het 1e blok door: Edith van Etteger en Leonie Mulder, het 2e blok door: Marcel Kuiltjes en Wilfried van Eck, het 3e blok door Ielse Albers met Emiel Verkerk en het 4e blok weer door Marcel Kuiltjes met Wilfried van Eck. Ook burgemeester Slinkman kwam de deelnemers nog even aanmoedigen. Door de deelnemers werd 2554,90 Euro bijeen gebracht dat geheel bestemd is voor het KWF Kankerbestrijding of Stichting Alpe d’HuZes. Hiernaast wordt door het Team Ooijpolder op 3 februari vanaf 09.00 uur erwtensoep verkocht, bij de Sparwinkel van in Ooij
Op donderdag 7 juni a.s. gaat het Ooijpolderteam dat bestaat naast, Mister Alpe DuZes : Marco Schel uit, Debbie van der Meulen-Van de Ven, Angelique Verriet, Lynn Verriet, Maud Keukens, Mark en Twan Peters, Jelle Hampsink, Wilfried van Eck en Geert Keukens.weer de Alpe d’HuZes bedwingen op de zg,  Hollanse Berg.  Fotos: © Bert Roodbeen.


 
Prins Fabian “De Opschepper” heerser bij CV. De Sokkenummers Leuth
maandag 22 januari 2018 00:00

LEUTH -  In de zaal  “De Vriendenkring” is zaterdagavond 20 januari voor het carnavalsseizoen 2018/2019 Prins Fabian Rutjes alias Prins ‘’Fabian De Opschepper” geïnstalleerd als heerser bij CV.”De Sokkenummers” met aan zijn zijde Prinses Ann van Barneveld en adjudanten Maurice en Lesly,  hij volgt hiermee Prins Gert-Jan & pages Ruth & Mirjam op.  Foto's: © Bert Roodbeen.


 
Nieuw carnavalsdoek aan gemeentehuis
zaterdag 20 januari 2018 00:00

Het nieuwe carnavalsdoek aan de gemeentetoren van het gemeentehuis. Foto Remco Wildman: DeGroesbeek.nl.

GROESBEEK – Vrijdagochtend 19 januari onthulden medewerkers van DHD Drukkerij en de wethouders Alex ten Westeneind en Sylvia Fleuren het nieuwe carnavalsdoek dat aan het gemeentehuis in Groesbeek komt te hangen.

Lange Pier: Er is gekozen voor een neutraal ontwerp, met de gemeentekleuren, dat de komende carnavalsjaren mee kan als opvolger van D’n Lange Pier. Dat is het doek dat er voorheen altijd hing, maar daar was na de verbouwing van het gemeentehuis geen ruimte meer voor en het beschadigde tevens de toren. Het huidige doek is wel wat korter: zo`n 10 meter lang.Vorig jaar een “Groesbeeks” doek...

Lees meer...
 
Prins Stijn de 1e van C.V. De Berggeiten.
vrijdag 19 januari 2018 00:00

BERG en DAL – In dorpshuis Kerstendal is tijdens het Prinsenbal van CV De Berggeiten op 13 januari, de uit Ooij afkomstige Stijn van Raaij verwelkomd als nieuwe prins. Als prins Stijn de 1e zal hij een jaar lang samen met de pages Reni en Kim en adjudanten Yoeri en Max de scepter zwaaien als de  nieuwe heerser over Duufelshemel. Vrijdag 19 januari is om 20.00 uur de Prinsenreceptie in dorpshuis Kerstendal.Foto:CV De Berggeiten.


 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Flits

Ook op FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...
 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Filmvoorstelling gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
KBO Beek bekend in Binnen en Buitenland

Beek - In een column van Thé de Pruus, enkele weken geleden in de Gelderlander, kwam de KBO Beek naar...

Lees meer...
 
KBO Beek activiteiten voor een gezond lichaam 2018

BEEK - Niet alleen het nieuwe jaar is begonnen, ook onze activiteiten draaien weer volop. ..

Lees meer...