Zoeken




Welkom In Het Laag e.o.
Uitslag 1e loting KBO Bandstoten 2018
vrijdag 09 februari 2018 00:00


 
Carnavaloptocht met de Martinusschool!
vrijdag 09 februari 2018 00:00

Boemelgat (Millingen a/d Rijn) - (Boemelgat) – Na een groot carnavalsfeest op vrijdag 9 februari in aula van de St. Martinusschool werd dit feest afgesloten met de St, Martinus carnavalsschool optocht De optocht ging met de kleuterprinses en middenbouw prinses voorop samen met CV Deurdouwers jeugdprinses Kiki de Dansende en Pages Anouk en Dion en Prins Wielie de Fluitende dolle Draaier in het gevolg door de wijk rond de school, natuurlijk ontbrak het rondje langs het gasthuis niet. Na de optocht was het carnavalvakantie voor de schooljeugd.

Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

 

Carnavaloptocht met de Martinusschool!

Millingen a/d Rijn- (Boemelgat) – Na een groot carnavalsfeest op vrijdag 9 februari in aula van de St. Martinusschool werd dit feest afgesloten met de St, Martinus carnavalsschool optocht De optocht ging met de kleuterprinses en middenbouw prinses voorop samen met CV Deurdouwers jeugdprinses Kiki de Dansende en Pages Anouk en Dion en Prins Wielie de Fluitende dolle Draaier in het gevolg door de wijk rond de school, natuurlijk ontbrak het rondje langs het gasthuis niet. Na de optocht was het carnavalvakantie voor de schooljeugd. Foto’s: © Bert Roodbeen.

 
Omroep Berg en Dal komt met verkiezingsbus naar u toe!
donderdag 08 februari 2018 00:00

GROESBEEK - Omroep Berg en Dal besteedt de komende weken op radio en tv veel aandacht aan de gemeenteraadsver - kiezingen die op woensdag 21 maart plaatsvinden. Met dit jaar een primeur: een speciale verkiezingsbus van Omroep Gelderland rijdt door de provincie en doet op donderdag 15 maart de gemeente Berg en Dal aan. Die bus staat ‘s morgens in het centrum van Millingen aan de Rijn en ‘s middags in Groesbeek....Omroep Berg en Dal verzorgt vanuit deze bus speciale verkiezingsuitzendingen in Millingen en Groesbeek....

Lees meer...
 
Seniorenmiddag Polderschuupers Kekerdom
donderdag 08 februari 2018 00:00

Sjoenkelgat (Kekerdom) - Woensdagmiddag 7 februari werd door CV De Polderschuupers in het Kuturhus de seniorenmiddag gehouden waarbij een speciale carnavals bingo werd gespeeld. Ook Prinses Lianne met pages Claudia en Lynn en het CV bestuur waagde een gokje.

Foto’s: © Gerrad van Walvoort.


 

 
Theaterwerkplaats speelt Leukelo in dorpshuis De Sprong in Ooij
dinsdag 06 februari 2018 00:00

Ooij – Ook voor de tweede voorstelling was de zaal in dorpshuis “De Sprong” weer helemaal vol. Theaterwerkplaats Spelemeien (onderdeel van privézorginstelling VOF Allemeien uit Persingen) voerde het stuk Leukelo op met jong volwassenen met een beperking die er ook dagbesteding hebben.

Over het stuk: Theaterwerkplaats Spelemeien neemt het publiek mee naar het dorp Leukelo, waar het leven van de kleurrijke inwoners zich afspeelt rond de friettent van Frieda. woensdag 7 februari te zien in dorpshuis De Sprong in Ooij. Het is alweer de twaalfde voorstelling die Spelemeien met de jonge acteurs op de planken zetten. Ook nu genoot het publiek volop.
Het geluid en licht werd verzorgd door William Bach van Switch Music Groesbeek .

Foto’s: © Bert Roodbeen.

Lees meer...
 
Werkzaamheden aan de singelsNijmegen
maandag 05 februari 2018 00:00
Nijmegen - De gemeente Nijmegen is maandag 5 februari begonnen met de werkzaamheden aan de Oranjesingel en de St. Canisiussingel, die duren tot medio april. Het betreft het vervangen van de verkeerslichten voor zogenaamde slimme verkeerslichten, het aanpassen van de kruisingen zodat voetgangers en fietsers comfortabeler en veiliger kunnen oversteken en het aanpassen van de toegangen naar de ventwegen. Tijdens de eerste fase van 5-23 februari wordt er nog ‘buiten de weg’ gewerkt en vindt er geen verkeershinder plaats. De tweede fase start op 26 februari en duurt 6 weken tot medio april. Er wordt dan ’s avonds en ’s nachts gewerkt om de verkeershinder te beperken...
Lees meer...
 
Zaalvoetbaltoernooi Jeugd SC Millingen
maandag 05 februari 2018 00:00

Millingen a/d Rijn - De Jeugd Activiteitencommissie (JAC) van SC Millingen organiseerde zondag 4 februari 2018 het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in Sporthal De Duffelt in Millingen. In wedstrijden van 18 minuten werd in 4 poules gemixed gespeeld, ingedeeld naar leeftijd. Afhankelijk van de poule hadden de teams namen van amateurclubs uit de regio, landenteams of eredivisieteams.
De volgende teams gingen er met de 1e prijs vandoor: JO7 / JO8:“PSV”,
JO9 / JO11 / MO11:“BVC”, JO13 / MO15:“Valencia” en JO15:“Engeland”
Het JAC feliciteert alle prijswinnaars en bedankt alle spelers, scheidsrechters, teamleiders en ook alle toeschouwers voor hun komst naar Sporthal de Duffelt.

JAC SC Millingen.

Foto’s: © Hans Driessen.


 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Flits

Ook op FB


 
Internet hosting

 

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE


 
Goed doel maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro

Opgeven lokaal goed doel voor Wecycle-inzamelactie in gemeente Berg en Dal geopend.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

informatie: wecycle.nl/inleveren.

Lees meer...
 
Filmvoorstelling in de Mallemolen

Update: Filmvoorstelling gaat niet door!

De geplande filmvoorstelling over Perzie gaat zondag 25 februari 2018 niet door ivm ziekte. Deze film wordt verschoven naar zondag 25 maart 2018.

Groesbeek – Zondag 25 februari wordt er een filmvoorstelling georganiseerd,aanvang 11.00 uur.Filmmaker J. Driessen neemt u....

Lees meer...
 
KBO Beek bekend in Binnen en Buitenland

Beek - In een column van Thé de Pruus, enkele weken geleden in de Gelderlander, kwam de KBO Beek naar...

Lees meer...
 
KBO Beek activiteiten voor een gezond lichaam 2018

BEEK - Niet alleen het nieuwe jaar is begonnen, ook onze activiteiten draaien weer volop. ..

Lees meer...