Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
Stichting Vitaal Kekerdom bij Radio Gelderland
vrijdag 22 januari 2016 20:02

Kekerdom -  Maandag 25 januari komt om 16.10 uur Stichting Vitaal Kekerdom met de weggeefkast op de radio bij omroep Gelderland.

Meer activiteiten van de Stichting....

Lees meer...
 
Dani Tienesen PUPIL van de Week
donderdag 21 januari 2016 20:00

Millingen a/d/ Rijn - Zondagmiddag 17 januari speelde SC Millingen 1 op Sportpark De Hove de 1e thuiswedstrijd na de Winterstop en wel tegen SV Nijmegen, uitslag 3 - 2.

De pupil van de week was DANI TIENESEN, 7 jaar. Dani is de jongste zoon van Antoine en Anne Tienesen en broertje van Milan (11). Dani is middenvelder bij het pupillenteam F1. Zijn favoriete club is Bayern München en zijn favoriete speler is Thomas Müller, ook van Bayern München. Het team van Dani, de F1, was Team  van de Week. De F1 koos Sam van der Velden als Man of the Match.  JAC  SC Millingen

Foto’s: © Hans Driessen 


 
Huldigingen bij korfbalvereninging ODIO
woensdag 20 januari 2016 20:09

Millingen a/d Rijn - Voorafgaand aan de gezamenlijke Nieuwjaarsinstuif van SC Millingen/ Odio en in besloten kring waren zaterdagavond 9 januari in het clubhuis aan de Hoefseweg de huldigingen van de jubilarissen van dames - korfbalvereniging ODIO door de voorzitter van ODIO, Annemiek Cronenberg.

De jubilarissen hebben de standaard en bloemen in ontvangst genomen. Namens de NKS hebben zij allen de oorkonde mogen ontvangen. Ingrid Bach kreeg ook de speld namens de NKS overhandigd.

25 jaar: Ingrid Bach, Karin Sanders, 40 jaar Wilhelmien Frieling en 60 jaar Elly van Woezi

Foto’s: © Hans Driessen


 
Eerste komborden gemeente Berg en Dal geplaatst in Groesbeek
Geschreven door Red   
woensdag 20 januari 2016 18:37

Vanmiddag zijn de eerste nieuwe komborden met daarop de gemeente naam Berg en Dal geplaatst op de Rijlaan en de Mooksebaan nabij Hotel Restaurant De Wolfsberg in Groesbeek. Dit gebeurde onder ruime belangstelling van de regionale en lokale pers, de medewerkers van Pol Wegbewijzering hadden het niet erg moeilijk met het verwijderen van de oude borden, op enkele plaatsen o.a. ”De Wolfsberg” en het  Bevrijdingsmuseum werd afgelopen nacht al niet geplant voorwerk verricht en waren de borden verdwenen.

Misschien zien we ze tijdens de carnavals optocht terug?

De komende dagen/weken worden de 112 van de resterende komborden in de hele gemeente aangepast.

Foto’s: © Bert Roodbeen


 

 
Samen genieten van de Nationale Voorleesdagen
dinsdag 19 januari 2016 20:05

Voorlezen is altijd een klein feestje, maar het heeft ook nog eens een positief effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip. Op 27 januari starten de Nationale Voorleesdagen waarin voorlezen aan kinderen van 0-6 jaar centraal staat. De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert daarom leuke activiteiten op scholen, kinderopvang en in de vestigingen. Kom je ook? Van voorleesvoorstellingen tot een vrolijke poppenvoorstelling over jonge boerderijdieren. Kijk op www.obgz.nl/voorleesdagen voor een compleet overzicht.

Het thema van de Nationale Voorleesdagen wordt bepaald door het prentenboek van het jaar ‘We hebben er een geitje bij’. Daar is een leuke wedstrijd aan verbonden voor kinderen: maak je eigen geitje, neem hem mee naar de voorstelling en maak kans het prentenboek en kaartjes voor Burgers Zoo!

Kinderen tot 6 jaar oud kunnen tijdens de Nationale Voorleesdagen gratis én zonder inschrijfkosten lid worden van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Voor steeds weer een ander mooi voorleesboek uit onze collectie.


 


 
SC Millingen - SV Nijmegen 3 - 2
zondag 17 januari 2016 20:45

Millingen a/d Rijn - Op een zonnige, maar steenkoude zondagmiddag 17 januari begon het 1e elftal van SC Millingen aan de 2e seizoenshelft, gadegeslagen door veel toeschouwers waaronder Eendracht-trainer Kovacs en good old Peter van Putten. Op het kunstgrasveld (veld 4), omdat het grasveld door de vele neerslag zompig was geworden.SV Nijmegen op bezoek en totaal geen kopie van de wedstrijd in Nijmegen, Nijmegen zocht de grens op van het toelaatbare en soms ontoelaatbare, moeilijk dat wel. SC Millingen kwam op voorsprong door Sam van der Velden, die een slecht verwerkte corner afrondde. SV Nijmegen kwam 5 minuten later op 1-1 via Angelo Knoop die voorlangs de defensie dribbelde en uithaalde. Na wat irritaties en intimidaties werd de rust met een 1-1 stand bereikt......

Lees meer...
 
Bram “De Blikvanger” nieuwe prins Deurzakkers Ooij
zondag 17 januari 2016 19:02

Ooij – Zaterdagavond 16 januari is tijdens de pronkzitting in dorpshuis “De Sprong” Bram Koks den erste alias Bram “De blikvanger” als 47e nieuwe prins van CV ‘’ De Deurzakkers” gepresenteerd, met de zussen Nicolle Arts en Jolanda v/d  Krabben als hofdames aan zijn zijde. Hij volgt hiermee Prins Chris “De Kale” (Chris van der Meulen) op. Ook werd de nieuwe kleding door 41 danseressen van de dansgarde gepresenteerd. Om de nieuwe Prins te feliciteren is zondagmiddag 17 januari om 15.00 uur de receptie van prins Bram in dorpshuis “De Sprong”.

Zondagmiddag 17 januari was receptie van prins Bram in dorpshuis “De Sprong”. waar alle Prinsessen en Prinsen uit de gemeente Berg en Dal, Malden en Oosterhout  present waren, ook diverse verengingen en dorpsbewoners kwamen de Prins feliciteren. Naast de Ooievaars zorgde ook het dweilorkest “De Kwakenbergband” uit Nijmegen voor de stemming.

Foto’s: receptie  © Bert Roodbeen

 

 

 


 
<< Start < Vorige 161 162 163 164 165 166 167 168 169 Volgende > Einde >>

Flits

LAADPROBLEMEN FOTOALBUM WEBSITE

IN VERBAND MET LAADPROBLEMEN FOTOALBUM WEBSITE KUNNEN FOTO'S ALLEEN VIA FACEBOOK BEKEKEN WORDEN

 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Nieuw bij Omroep Berg en Dal FOCUS POLITIEK Donderdagavond van acht tot negen uur

GROESBEEK - Omroep Berg en Dal start op donderdag 20 september een nieuw radioprogramma: FOCUS POLITIEK.

Lees meer...
 
Ook op FB


 
Internet hosting

 


 
Gratis gymles bij de KBO Beek

BEEK - U wilt uw fysiek natuurlijk graag op niveau houden, dat kan bij de KBO Beek, iedere week samen met anderen op een prettige manier werken aan uw conditie onder deskundige leiding in het Kulturhus Beek. Iedere maandagmiddag  bij de KBO Beek;  DANS JE FIT

Een uur lang heerlijk ritmisch bewegen, onbevangen de week goed beginnen, uw ledenmaten zijn weer top. Aanvang 15.30 uur, de lessen worden gegeven door Chiquita...


Lees meer...
 
Nieuwe cursus EHBO - Reanimatie / AED

MILLINGEN a/d RIJN –I ets voor u..? Als er iets mis gaat…kunt u dan helpen..? Vindt u het belangrijk dat, als u iets overkomt, u goed geholpen wordt? Uw (klein) kind valt….weet u dan, wat u moet doen? Tijdens uw werk voelt een collega zich niet goed…is het zijn hart ?...kunt u wat
doen? Weet u, wat u moet doen als iemand iets overkomt zoals verbrandingen, snijwonden, hartfalen, botbreuk etc.?

Lees meer...